Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Ierland Dublin

Castle, College & Celtic games

Ieren houden van veel dingen: muziek, dans, hun rijke geschiedenis, whiskey, paardenrennen, hondenraces... Dat alles vindt u terug in Dublin! En daar houdt het niet bij op... de natuur rondom Dublin is overweldigend. Schitterende kustlijnen en landschappen, met hier en daar een middeleeuws kasteel. Begint het bij u ook al te kriebelen? 

 

Overal in de wereld vindt u Ierse Pubs en het leuke is... het is er altijd gezellig. Dat zult u ook in Dublin aantreffen. De mensen zijn er open, vriendelijk en… muzikaal. Het lijkt wel of het in hun genen zit.

Naast die gezelligheid is er ook genoeg te doen! Actie in een jeep met chauffeur door het ruige Ierse landschap, teambuilding tijdens speciaal voor u georganiseerde Celtic Games, whisky proeven in de Old Jameson distilleerderij, sprookjesachtig genieten langs de Giants Causeway of er even helemaal uit tijdens een RIB boottocht over de Ierse zee: Dublin is een bestemming met heel veel mogelijkheden!

 

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 1u45m
 • Vluchten
  Vluchten
  Aer Lingus
 • Beste periode
  Beste periode
  mei en sep
 • Taal
  Taal
  Engels
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  -1uur

Lunch time

Welcome to Dublin! Afhankelijk van vluchttijden en uw programma regelen wij een simpele of iets uitgebreidere lunch voor u, zodat iedereen met een gevulde maag aan het programma kan beginnen. 

Discover Dublin

By Bike

Per fiets (en met een gids) ontdekt u de highlights van Dublin. Georgian Square, de National Gallery en Trinity College... dat zijn plekken die u tijdens een bezoek aan deze stad eigenlijk niet mag missen. Doordat we de tour op de fiets doen, krijgt u het dagelijks leven in de stad ook een beetje mee. Aan het einde van de tour bezoeken we het Guinness Storehouse: hier leert u hoe Ierland's meest bekende bier gebrouwen wordt, en vanuit de bar op de 7e verdieping heeft u een prachtig uitzicht over de stad. 

Diner in Dublin

Uw eerste avond in Dublin: tijd om kennis te maken met de Ierse keuken. Wij zoeken, uiteraard in overleg, een leuk & lekker restaurant uit. U hoeft er alleen maar van te genieten!

A Day as a Farmer

@ Causy Farm

U wordt hartelijk ontvangen op deze boerderij, die nog functioneert als een echt boerenbedrijf. De eigenaren hebben een perfecte mix weten te creëren tussen boerderij- en teambuildingactiviteiten, wat resulteert in gezellige en gemoedelijke dag voor iedereen. Ziet u uzelf al turfsteken, schapenhoeden, of meedoen aan een Bodhran class (Ierse trommelworkshop)? Succes gegarandeerd! 

Lunch tijdens de dagactiviteit

Diner in Johnnie Fox's Pub

Deze pub staat niet alleen bekend om zijn unieke sfeer en fantastische optredens, maar ook om de goede keuken! Wij reserveren hier een tafel voor u, zodat u rustig kunt dineren en verzekerd bent van een goed plekje voor de optredens later deze avond. Muziek & dans wisselt elkaar af... let u wel goed op? Misschien moet u later op de avond nog een dansje wagen... 

Middag vrij

Na afloop van de Celtic Games (Gold programma) of de Day at the Farm (Diamond programma) wordt u teruggebracht naar Dublin waar u de rest van de middag zelf kunt invullen. Iedereen komt weer samen voor het diner. 

Castle Tour

Ierland en kastelen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus wij laten u vandaag een aantal mooie exemplaren zien. U kijkt uw ogen uit: zowel de kastelen als de omgeving zijn echt prachtig! 

Your Final Irisch Lunch

for now

Het is alweer uw laatste lunch in Dublin: wat is de tijd snel gegaan! Afhankelijk van uw programma (Gold, Diamond of Platinum) en de vluchttijden zorgen we voor een simpele of meer uitgebreide lunch. Daarna is het tijd om naar de luchthaven te gaan.

Greyhound racing

Wie waagt een gokje?

Greyhound races zijn mateloos populair in Ierland en het is dan ook een hele belevenis om dit een keer live te ervaren. In overleg met u, en afhankelijk van wanneer races gepland staan, kunnen wij een bezoek aan de renbaan in uw programma inplannen. Echt een hele bijzondere toevoeging! 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup