Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Budget en tarief

Aan alles hangt een prijskaartje

Beschikbaar budget


Aan alles hangt een prijskaartje. Op de site ziet u dat we hierop inspelen door een Gold, Diamond en Platinum reisprogramma aan te bieden. De tarieven die u ziet zijn indicatietarieven.

We hebben gekozen voor indicatietarieven omdat we willen dat u door de bomen het bos blijft zien. Er zijn zoveel variabelen die de prijs kunnen beïnvloeden. Denk aan nationale feestdagen, een beurs, vakantieperiodes etc. etc.  De exacte prijs kan dus niet op voorhand worden bepaald, maar door onze jarenlange ervaring kunnen we wel een betrouwbare schatting geven van de kosten.

Op basis van uw reisdata en -gezelschap maken we een prijsopgave. We vermelden heel duidelijk wat in- en exclusief is. Dus geen verrassingen zoals organisatie-, reserverings- en boekingskosten of belastingen, want daar houden wij zelf ook niet van.

Arrangementstarieven

Wij werken met arrangementstarieven omdat u zo weet waar u aan toe bent. In het arrangementtarief verwerken wij onze organisatiekosten. U weet waar u aan toe bent en loopt geen ’uurtje factuurtje risico’.

Het is aan ons om zo efficiënt mogelijk te werken. Bij de ene groep lukt dat heel goed en bij een andere groep kan dat weer heel anders zijn. Het aantal uren dat wij besteden aan een reis is van zoveel factoren afhankelijk. Een heel simpel voorbeeld: als onze contactpersoon bij het hotel in gesprek is of een vrije dag heeft, dan kan het boeken van een kamer opeens veel meer tijd kosten. Door te werken met arrangementstarieven, rekenen wij u deze wachttijd niet door… Dat is óns risico.

Bij ons vindt u een eerlijk tarief, gebaseerd op keuzes die in uw belang worden gemaakt. Als wij een menu kiezen, dan kiezen we dus niet de goedkoopste BBQ, want uit ervaring weten we dat dit voor teleurstellingen kan zorgen.

We plannen het zo dat ook de menu’s passen in de opbouw van het programma. Soms zal dit een maaltijdsoep voor de lunch zijn en een andere keer een uitgebreid viergangenmenu. Dit staat duidelijk in de prijsopgave vermeld. Later in het draaiboek ontvangt u de diverse keuzemenu’s zodat u zelf uiteindelijk bepaalt wat er gegeten wordt. Het is immers de Souvenir for Life voor úw genodigden!

Reis versus Geldbonus

  • Mensen 'raken' met beleving en herinneringen heeft uiteindelijk een veel grotere waarde dan een geldbonus waar men eenmalig een koelkast voor koopt.
  • Twintig jaar later tovert deze 'Souvenir for Life' nog steeds een big smile op hun gezicht (dat hebben we een koelkast nog nooit zien doen...). 

Maatwerk groepseizen
Zoveel mensen, zoveel wensen…

Zit uw bestemming er niet bij, dan maken we graag een maatwerk voorstel. Anywhere gaat overal naartoe!

Start uw vrijblijvende offerte aanvraag hier