Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Over Anywhere

Anywhere - building company commitment

Samen reizen, gezamenlijk iets beleven… dat leidt tot hechtere teams, loyale klanten, loyale medewerkers en een werksfeer waarbinnen men actief kennis en ervaringen met elkaar deelt. En dit alles leidt tot hogere omzetten.

Wij willen dat ieder bedrijf (groot én klein in aantallen of omzet) van dit effect van reizen kan profiteren, vandaar onze Gold, Diamond en Platinum reisprogramma’s.

Onze top-5 incentives heeft zich bewezen: ze zijn goed doordacht en mooi gebalanceerd.
Lees binnen een halve minuut hoe u optimaal gebruikmaakt van onze site met Anywhere Quick start.

Aan alles hangt ons eerlijke prijskaartje. De indicatietarieven zijn exclusief de vluchten (want deze variëren enorm in prijs). We vermelden heel duidelijk wat in- en exclusief is. Dus geen verrassingen zoals organisatie-, reserverings- en boekingskosten of belastingen, want daar houden wij zelf ook niet van.

De pijlers van Anywhere

  • Reizen is brain food
  • Reizen inspireert
  • Reizen verbindt

Mijn persoonlijke drijfveer

Anywhere is ontstaan vanuit iets dat altijd al in mij heeft gezeten… In Anywhere leef ik mijn passie. Op school was ik al degene die van alles organiseerde en waarvan men zei: ‘Oh, maar als Sandra het regelt, dan zit het wel goed’. 

Maar regelen en organiseren kan in veel beroepen. Door mijn nieuwsgierigheid en reislust heb ik gekozen voor het toerisme. Niet omdat dit een moneymaker is, nee… ik ben gestart met Anywhere omdat ik mijn reisbelevenissen wil delen met anderen. Als ik het gaaf vind om op een sneeuwscooter door de besneeuwde bossen van Lapland te rijden, dan wil ik die ervaring delen; dan wil ik dat iedereen dat een keer kan beleven.

Als ik onder de indruk ben van een mooi museum, dan neem ik het liefst iedereen hier mee naartoe. Als ik super genoten heb tijdens een graffitiworkshop in Berlijn, dan raad ik iedere groep die naar Berlijn gaat aan om dit te doen. In 1998 ben ik met Anywhere gestart. En met trots kan ik zeggen dat ik de publieksprijs Starter van het Jaar 1999 heb gewonnen.

Your own Souvenir for Life

Zoveel mensen, zoveel wensen: een ervaring is super subjectief.
Daarom zeggen wij: Anywhere delivers Souvenirs for Life.

Voor iedereen is dat anders. De dynamiek in tijdens een zakelijke groepsreis is anders dan wanneer u privé op vakantie gaat.

Om uw Souvenir for Life te kunnen realiseren, willen wij van alles van u weten: met wie gaat u op pad (zijn dit alleen collega’s of zijn de partners ook uitgenodigd), wat is de gemiddelde leeftijd, waar bent u in het verleden al geweest, wat heeft u nu in gedachten, met welk doel gaat u op reis (jubileumreis, relatie-evenement, etc.)… en natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw budget.

Waarom bij Anywhere?

Gewoon omdat wij steengoed zijn! Er is immers geen repetitie mogelijk… 
Details mis je pas als ze er niet zijn, dus zorgen wij ervoor dat het met die details helemaal goed zit.

Sandra - Directeur/Eigenaar

Naast mijn passie voor reizen, houd ik ook erg van golfen. Ik ben er geen held in, maar vind het heel leuk om te doen. Het is voor mij een vorm van meditatie, even lekker in de natuur en nergens aan denken. Ik schommel al jaren rond handicap 24. Het lukt me niet om eronder te komen omdat ik eigenlijk altijd voor de ‘vlag’ ga en vaak te veel risico’s neem.

Anywhere is mijn kindje. Ik ben mega trots op ons team en op de reizen die we al hebben georganiseerd. Ik krijg helemaal een smile van oor tot oor als ik deelnemers tegenkom en ze beginnen spontaan over de afgelopen reis/reizen en hun ‘Souvenir for Life’ te praten. Super gaaf. 

Bekijk mij tijdens het begeleiden van een reis!

Marielle - Website/Social Media

Sinds 2009 werk ik met veel plezier bij Anywhere en hou ik mij voornamelijk bezig met het beheer van de website en social media.  Na het afronden van mijn toeristische opleiding in 1995 heb ik een paar jaar met Sandra samengewerkt op de groeps- en incentiveafdeling bij ATPI, toen: Active Travel. Daarna heb ik als marketing-assistent, secretaresse en projectmedewerker  bij verschillende bedrijven gewerkt.

Sandra en ik hebben altijd contact gehouden en op het moment dat ik op zoek ging naar meer creatief werk, had zij iemand nodig voor de website: Match made!

In mijn vrije tijd reis ik (uiteraard) graag met mijn gezin… Maar omdat dat niet het hele jaar kan, ben ik ook actief in de ouderraad en als raamschilder op de basisschool. O ja, ik ben verslaafd aan Zumba en lekker eten.

Myrna - Freelance Tourleader

Ik ben, inmiddels alweer een paar jaar geleden, als stagiair bij Anywhere begonnen. Mijn scriptie over social media marketing heeft er uiteidelijk toe geleid dat we deze prachtige site hebben gecreëerd en daar ben ik erg trots op! 

Momenteel combineer ik werken bij Anywhere met een Master Marketing, en probeer ik zoveel mogelijk tijd vrij te houden voor mijn grote passies: eten, sporten & reizen. De wereld heeft zoveel te bieden!

El - Freelance Tourleader

Ik ben nieuwsgierig naar andere culturen en belevingen. De ene keer in een stad, de andere keer in de natuur en altijd met vrolijke mensen. 

Naast het reizen is koken mijn grote hobby. Ik sta graag uren in de keuken. Tijdens mijn reizen probeer ik altijd iets vanuit dat land mee naar huis te nemen. Dit varieert van inkvis pasta tot kruidige kruiden. Ik vind het leuk om het dan thuis eens te testen. Soms lukken de gerechtjes wel en een andere keer weer wat minder. 

De pijlers van Anywhere

  • Reizen is brain food
  • Reizen inspireert
  • Reizen verbindt