Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Noord-Ierland Belfast

Titanic, Architectuur/ Stadsontwikkeling studiereis en nog veel meer

 • Verken de stad met een 'black cab tour'
 • Titanic museum & experience
 • Belfast Sea Safari met RIB boot
 • Bezoek de beroemdste pubs met de 'pub tour'
 • Mag het iets sportiever? Stap op de mountainbike.
 • Dineer in Victoriaanse stijl in de oude kelders
 • Proef de sfeer van het gezellige nachtleven in Belfast
 • Muzikale helden van de stad ontdekken met de 'musical bus tour'
Bekijk de video
 

Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland, de stad van de Titanic, is de laatste jaren volledig opgeleefd. Het Belfast van nu is vooral jong, bedrijvig, levendig en gezellig. Daarnaast ervaar je hier nog steeds de verschillen tussen de katholieken en protestanten. Naast het proeven van geschiedenis en cultuur, kunt u in Belfast goed winkelen, winen & dinen en uitgaan. Dit alles zorgt ervoor dat deze stad je blijft intrigeren. Het is een stad vol tegenstellingen. 

Er komen ook muzikale beroemdheden uit Belfast, zoals Van Morrison en Snow Patrol. Tel hierbij op de schitterende gebouwen en de bijzondere natuur er omheen en u begrijpt waarom een bezoek aan Belfast meer dan de moeite waard is.

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 1u30m
 • Vluchten
  Vluchten
  KLM en Easyjet
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-juni & sep-nov
 • Taal
  Taal
  Engels
 • Valuta
  Valuta
  Pond Sterling
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  -1 uur

Black Cab Tour

Ontdek de stad

In  groepjes van 4 stapt u in een Black Cab. De chauffeur is tevens uw gids. Onderweg rijdt u naar Shankill road waar de wijken nog volledig katholiek of protestants zijn en waar muurschilderingen een intrigerend verhaal vertellen. Het is een boeiende manier om de stad en haar geschiedenis te ervaren. 

Publunch

Uiteraard hoort een lunch in een gezellige pub erbij!

Titanic Experience

Een must-do

Een ware attractie! Vergelijk de verschillende klassen hutten die aan boord waren, neem en audiotour, bekijk de films, geniet van de 'special effects', neem een ritje terug in de tijd, bewonder full-scale reconstructies, verken de werf en reis naar de diepten van de oceaan in de stad waar het allemaal begon.

Fine dining

Belfast Sea Safari

Met de RIB boat

Een spannende boottocht op een van de leukste plekken van de stad: bij het Titanic museum. De geschiedenis van Titanic ziet u aan u voorbij komen vanuit de RIB boot. Vaar dicht langs de plaats waar de RMS Titanic voor het eerst te water werd gelaten en volg de route die Titanic nam toen ze de haven van Belfast verliet.

Afternoon Tea

Always a good idea!

Gezellig thee drinken en heerlijke hapjes en chocolaatjes eten! Even napraten over de activiteiten van deze ochtend.

Architectuur en Stadsontwikkeling

Thema / Studiereis

Belfast is een stad in ontwikkeling. Zo worden er veel nieuwe wijken ontwikkelt, krijgen oude gebouwen een nieuwe functie.

Urban Planning en Urban Development. Wij werken er met gespecialiseerde gidsen die u hier alles over kunnen vertellen en u een blik achter de schermen geven. 

Perfect voor uw studiereis of uw thema reis. We hebben hier al meerdere vast en projectontwikkelaars de stad laten beleven. 

Cooking workshop

Gezellig samen koken... en opeten!

Op de set van Game of Thrones®

Waan je in de wereld van de serie

De historische boerderij van Castle Ward is de locatie van 'Winterfell', de 'Whispering Wood' en 'Robb Stark's Camp'. Op de binnenplaats is een geweldige replica van de 'Winterfell Archery Range' gereproduceerd op dezelfde plek waar de scenes zijn opgenomen.

Verkleed in kostuum, stapt u zó in de filmset en voelt u zich even Jon Snow, Robb of Bran Stark. Mocht je nog meer plaatsen van bekende scènes uit de serie willen zien, dan is er een speciale fietsroute rondom het kasteel uitgestippeld.

Foto's verkregen via: www.gameofthrones-winterfelltours.com

Whiskey Museum

met proeverij

Bezoek een oude beroemde gevangenis

met gids

'Crumlin Road Gaol' (in de volksmond: 'The Crum') De poorten zijn in 1996 na ongeveer 150 jaar gesloten. De gevangenis in Victoriaanse stijl heeft een ondergrondse verbinding met het gerechtsgebouw, waar doorheen alle gevangenen liepen op weg naar hun vonnis.

Er hebben ook executies plaatsgevonden en uiteraard zijn er ontsnappingspogingen gedaan. Hoor alle verhalen van de gids die u een uitgebreide rondleiding geeft.

Giant's Causeway

een onwaarschijnlijk natuurverschijnsel

De Giant's Causeway is een rotsformatie aan de noordoostkust van Noord-Ierland, die bestaat uit zo'n 40.000 basalt-zuilen. De rotsen zouden zijn ontstaan bij een vulkaanuitbarsting, zo'n 60 miljoen jaar geleden.

De legende gaat dat een Ierse reus Fionn een pad door de zee (causeway) naar Schotland bouwde om met zijn Schotse tegenhanger Benandonner te vechten. Op het moment dat Fionn in Schotland aankomt, ziet hij dat Benandonner nog reusachtiger is dan hijzelf en hij vlucht terug naar Ierland. Daar aangekomen, achtervolgd door de Schotse reus, vraagt Fionn aan zijn vrouw om hem als baby te vermommen. Op het moment dat Benandonner in Ierland aankomt ziet hij de vrouw met de baby, waarbij hij schrikt van de grootte van het kind, aannemend dat de vader van zo'n groot kind vele malen groter en sterker zal zijn dan hijzelf en hij vlucht terug naar Schotland. Op zijn vlucht vernielt Benandonner het pad. Alleen het begin in Ierland en het eind in Schotland (Fingal's Cave op het eiland Staffa) blijven bestaan.

Riverdance Class

Leer de beroemde Ierse dans

In plaats van achterover in een comfortable stoel te zitten kijken naar de dansers, gaat uw gezelschap zelf de dans te leren. Veel lachen en veel voldoening als het uiteindelijk lukt met elkaar!

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup
Close popup