Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Duitsland Berlijn

Jonge, bruisende & hippe stad

 • Biken in Berlin, op de fiets door de stad
 • Graffiti workshop, maak met elkaar een paar ware kunstwerken
 • Zelf achter het stuur in een Trabant
 • Alles te weten komen over de Berlijnse Muur
 • Bezoek de WOII schuilkelders van de inwoners van Berlijn
 • Uitzicht over de stad vanaf der Reichstag
 • Genieten van een 'Weißenbier' in een authentieke Bierstube
 • Een nacht doorhalen in een hippe club
 

Berlijn is een levendige en tolerante stad. Een trendsetter in mode en muziek; dat voelt u 24/7. Met zijn vele hippe boutiques, Das Kaufhaus des Westens ('KDW') en alle grote modemerken is Berlijn een walhalla voor shoppers.

Maar ook de cultuurliefhebbers komen ruimschoots aan bod. Berlijn is immers een stad met een rijke geschiedenis en die valt niet weg te denken. Bijkomen van de dag kan perfect tussen de 'Berliners' in een gezellige Bierstube, in een van de vele toprestaurants of in een hippe club, waar u tot vroeg in de ochtend kunt dansen. 

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 1u20m
 • Vluchten
  Vluchten
  KLM, Transavia
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-juni, sep-okt
 • Taal
  Taal
  Duits
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  Geen

Trabi city tour

In colonne door Berlijn

De Trabant is terug van weggeweest, en ú gaat nu ervaren hoe het is om er zelf in te rijden! Met de hele groep volgt u de 'Gids Trabant' en ontdekt op deze manier de stad . Uiteraard rijdt u ook langs de Muur. U zult merken dat u nu zelf onderdeel bent van de bezienswaardigheden. Mensen staan stil, maken foto’s en zwaaien.

Wilt u in teams met een roadbook uw eigen route bepalen, switch naar Diamond of Platinum.

Lees meer

Reichstag

uitzicht met Kaffee und Kuchen

Kaffee und Kuchen in dit historische gebouw mag niet ontbreken tijdens uw trip naar Berlijn.

Hier zetelt het parlement van Duitsland. Een deel van het gebouw is toegankelijk voor het publiek. Met de lift gaat u omhoog, om vanuit de schitterende glazen koepel het uitzicht over de stad te bewonderen. Hierboven hebben wij voor u Kaffee und Kuchen gereserveerd. Dit is met recht 'op niveau' genieten, toch?!

Kijk niet alleen naar het uitzicht, maar ook naar de indrukwekkende constructie van deze koepel. Via de spiegels in de middenkolom kunt u op werkdagen de leden van het parlement zien zitten. 

Wandel naar de top van de koepel en bekijk Berlijn op een andere manier. 

Stadstour

Met gids langs de highlights

Het centrum van Berlijn staat vol met indrukwekkende gebouwen waar bijzondere verhalen bij horen. Een gids leidt u langs (o.a.) Checkpoint Charlie, de Brandenburger Tor en het Joods monument, en vertelt u ondertussen over de geschiedenis van deze gebouwen. 

Biken in Berlin

Ontdekken op oer-Hollandse wijze

Waar ter wereld je ook komt: er is altijd wel een fietsende Nederlander te vinden. Berlijn leent zich uitstekend om per fiets te verkennen, en dat is precies wat u gaat doen. U vertrekt in kleine groepen, zodat u elkaar niet uit het oog verliest en de gids goed kunt verstaan. Gegarandeerd een succes!

Lees meer

Bierstube lunch

Sauerkraut und Wurst is stiekem wel een must…

Heerlijk genieten van een Duitse lunch of diner in een informele Bierstube. We kunnen dit zo Duits of internationaal maken als u wenst. Sauerkraut und Wurst is stiekem wel een must… Van de betekenis van Biergarten/stube zijn diverse verklaringen. Maar… we houden het gewoon lekker simpel: genieten in een leuk & informeel, eetcaféachtig restaurant met of zonder biertje.

Lokale lunch

Even energie opdoen!

Dineren

geniet van de Berlijnse keuken

Clubbing

Het Berlijnse nachtleven

...tot diep in de nacht dansen! Wij hebben de afgelopen jaren uitstekende contacten opgebouwd met Club Felix en organiseren een fantastische avond voor u in een van de hipste clubs van Berlijn.

Nog exclusiever? Dan huren we de dansvloer af en plaatsen hier mooi gedekte tafels. Na het diner drinkt u bij de bar nog een drankje terwijl de tafels vliegensvlug worden weggehaald. De DJ begint te spelen en al snel loopt de dansvloer vol. Want in Berlijn begint het nachtleven wat vroeger dan in Nederland.

U-Bahn

Op pad met de metro

De metro in Berlijn is snel, rijdt vaak en komt (bijna) overal. Hierdoor is een transfer met de metro soms veel sneller dan met de bus. Wanneer we precies gebruikmaken van de metro, vindt u terug in het draaiboek. Wij regelen een 48-uurs pas voor u zodat er geen gedoe met losse kaartjes ontstaat. 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup