Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Duitsland Berlijn

Jonge, bruisende & hippe stad

 • Biken in Berlin, op de fiets door de stad
 • Graffiti workshop, maak met elkaar een paar ware kunstwerken
 • Zelf achter het stuur in een Trabant
 • Alles te weten komen over de Berlijnse Muur
 • Bezoek de WOII schuilkelders van de inwoners van Berlijn
 • Uitzicht over de stad vanaf der Reichstag
 • Genieten van een 'Weißenbier' in een authentieke Bierstube
 • Een nacht doorhalen in een hippe club
 

Berlijn is een levendige en tolerante stad. Een trendsetter in mode en muziek; dat voelt u 24/7. Met zijn vele hippe boutiques, Das Kaufhaus des Westens ('KDW') en alle grote modemerken is Berlijn een walhalla voor shoppers.

Maar ook de cultuurliefhebbers komen ruimschoots aan bod. Berlijn is immers een stad met een rijke geschiedenis en die valt niet weg te denken. Bijkomen van de dag kan perfect tussen de 'Berliners' in een gezellige Bierstube, in een van de vele toprestaurants of in een hippe club, waar u tot vroeg in de ochtend kunt dansen. 

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 1u20m
 • Vluchten
  Vluchten
  KLM, Transavia
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-juni, sep-okt
 • Taal
  Taal
  Duits
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  Geen

Trabantenrally

Met roadbook in teams

Met een road book en een vragenlijst gaat u met uw Trabi (3 personen per auto) de stad veroveren. Los de vragen op en voer de opdrachten uit. Wie weet wint u wel de hoofdprijs! Eén van de opdrachten kan zijn om een foto van uw team met de Trabant voor de Reichstag te nemen.

Het leuke van deze rally is dat er diverse onderbrekingen zijn. Zo ontdekt u de highlights op een ludieke manier. U moet toch eens in uw leven een Trabbi gereden hebben!

Lees meer

Reichstag

uitzicht met Kaffee und Kuchen

Kaffee und Kuchen in dit historische gebouw mag niet ontbreken tijdens uw trip naar Berlijn.

Hier zetelt het parlement van Duitsland. Een deel van het gebouw is toegankelijk voor het publiek. Met de lift gaat u omhoog, om vanuit de schitterende glazen koepel het uitzicht over de stad te bewonderen. Hierboven hebben wij voor u Kaffee und Kuchen gereserveerd. Dit is met recht 'op niveau' genieten, toch?!

Kijk niet alleen naar het uitzicht, maar ook naar de indrukwekkende constructie van deze koepel. Via de spiegels in de middenkolom kunt u op werkdagen de leden van het parlement zien zitten. 

Wandel naar de top van de koepel en bekijk Berlijn op een andere manier. 

Urban Game

Vind uw weg door de stad

Met een gids door Berlijn is leuk... maar misschien is het nog wel leuker om uw eigen weg te vinden! In groepjes en gewapend met een roadbook met aanwijzingen gaat op pad, en onderweg voert u een aantal opdrachten uit. Na afloop is het tijd om de antwoorden met elkaar te vergelijken en wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes!

De Berlijnse Muur

Het stuk dat nog bestaat

Natuurlijk kan de ‘Muur’, die tussen Oost- en West-Berlijn door het DDR-regime werd gebouwd, niet ontbreken tijdens een bezoek aan Berlijn. Tijdens een stadstoer of met uw Trabantje rijdt u langs het stuk dat nog bestaat. 

Switch naar ons Platinum programma en laat u insprireren door het verhaal van een voormalige Oost-Duitse grenssoldaat. HIj is gevlucht en heeft daarna, met gevaar voor zijn leven, vele anderen helpen vluchten.

Bierstube lunch

Sauerkraut und Wurst is stiekem wel een must…

Heerlijk genieten van een Duitse lunch of diner in een informele Bierstube. We kunnen dit zo Duits of internationaal maken als u wenst. Sauerkraut und Wurst is stiekem wel een must… Van de betekenis van Biergarten/stube zijn diverse verklaringen. Maar… we houden het gewoon lekker simpel: genieten in een leuk & informeel, eetcaféachtig restaurant met of zonder biertje.

Lokale lunch

Even energie opdoen!

Dineren

geniet van de Berlijnse gastvrijheid

Clubbing

Het Berlijnse nachtleven

...tot diep in de nacht dansen! Wij hebben de afgelopen jaren uitstekende contacten opgebouwd met Club Felix en organiseren een fantastische avond voor u in een van de hipste clubs van Berlijn.

Nog exclusiever? Dan huren we de dansvloer af en plaatsen hier mooi gedekte tafels. Na het diner drinkt u bij de bar nog een drankje terwijl de tafels vliegensvlug worden weggehaald. De DJ begint te spelen en al snel loopt de dansvloer vol. Want in Berlijn begint het nachtleven wat vroeger dan in Nederland.

Unterwelten

Schuilkelder uit de Tweede Wereldoorlog

We bezoeken een schuilkelder uit de Tweede Wereldoorlog die nu dienst doet als museum. Hoe afschuwelijk de oorlog ook is geweest voor Nederland, de inwoners van Berlijn waren ook bange mensen. Dit museum laat zonder tierelantijnen zien hoe het eraan toeging als het luchtalarm afging. Wij zijn hier al tientallen keren met groepen geweest, en zowel jong als oud zouden het niet gemist willen hebben. Men vindt het een verrijking van de trip naar Berlijn. 

Het museum wordt door steeds meer toeristen gevonden, dus wees op tijd met reserveren!

U-Bahn

Op pad met de metro

De metro in Berlijn is snel, rijdt vaak en komt (bijna) overal. Hierdoor is een transfer met de metro soms veel sneller dan met de bus. Wanneer we precies gebruikmaken van de metro, vindt u terug in het draaiboek. Wij regelen een 48-uurs pas voor u zodat er geen gedoe met losse kaartjes ontstaat. 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup