Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Incentives

By Anywhere

Incentives, incentivereis, incentivereizen

Wilt u (een deel van) uw team belonen voor het behalen van gestelde targets? Vergeet de bekende geldbonus: deze wordt vaak uitgegeven aan nuttige dingen zoals een koelkast of een bank, en uw beloning is daarmee snel weer vergeten. Met een incentive geeft u uw personeel echt iets bijzonders, namelijk een Souvenir for Life!

En niet alleen uw personeel plukt hier de vruchten van. Samen reizen, gezamenlijk iets beleven... dat leidt tot hechtere teams, loyale medewerkers en een werksfeer waarbinnen men actief kennis en ervaringen met elkaar deelt. En dit alles leidt tot hogere omzetten.

Zo verdient u uw investering dus weer terug! En uw bedrijf staat de komende jaren gegarandeerd in de schijnwerpers op verjaardagen en andere feestjes, als uw medewerkers vertellen over die fantastische beloningsreis naar Ibiza, Madrid of Berlijn!

Laat u inspireren door de programma's op onze site, neem contact met ons op voor een maatwerkprogramma of stuur het vrijblijvende offerteformulier in en wij gaan graag voor u aan de slag!

Ga naar de homepage voor het overzicht van onze reizen.

Waarom Anywhere?

  • Binnen een paar dagen vrijblijvend uw persoonlijke tariefsopgave
  • We werken aleeen met geselecteerde partners
  • Doordat we onze top-5 vaak aanbieden, hebben we strakke prijzen
  • Eén vaste enthousiaste contactpersoon
  • No worries, we hebben een aansprakelijkheidsverzekering
  • Plannen zit in onze natuur