Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Disclaimer

Disclaimer

Ondanks het feit dat Anywhere B.V. de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. Anywhere B.V. is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. Anywhere B.V. is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van technische storingen, onjuistheden en problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet. Aan de gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Anywhere B.V. heeft alles in het werk gesteld om bij het gebruik van data, teksten en beelden op deze site geen belangen van derden te schenden. Eenieder die niettemin meent dat op deze site materiaal gebruikt is zonder dat daarover met hem of haar als mogelijke rechthebbende afspraken zijn gemaakt, verzoeken wij contact op te nemen met Anywhere B.V. via info@anywhere.nl of +31 20 66 123 87. Anywhere B.V. zal, indien er daadwerkelijk belangen zijn geschonden, het gebruikte materiaal dan zo spoedig mogelijk van haar website verwijderen.

Tijdens de reizen van Anywhere B.V. worden regelmatig foto’s gemaakt. Een deel van deze foto’s wordt gebruikt voor publicitaire doeleinden, social media en/of geplaatst op de website van Anywhere B.V. Gezien het grote aantal foto’s en de vele gezichten op deze foto’s is het in de regel niet mogelijk iedereen van te voren toestemming te vragen voor publicatie. Anywhere B.V. gaat echter zorgvuldig om met de belangen van afgebeelde personen. Mocht er bezwaar zijn tegen het gebruik van een bepaalde foto, dan zal deze op verzoek van de afgebeelde persoon zo spoedig mogelijk worden verwijderd.  U kunt hiervoor contact opnemen met Anywhere via info@anywhere.nl of +31 20 66 123 87.

Het overige beeldmateriaal is zorgvuldig verkregen en gebruikt onder licentie van Shutterstock.com en in andere gevallen via agenten en hotels.