Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Hier kan alles! Niets is te gek

 • Midden in de woestijn genieten van een BBQ
 • Daarna eventueel daar overnachten onder de sterrenhemel
 • High tea in het enige zevensterrenhotel ter wereld
 • Dunebashing & Sandboarding in de woestijn
 • Chillen aan het strand of zwembad
 • Tochtje op een kameel
 • Uitzicht vanaf de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld
 • Jetset boottocht
 

Dubai is een plek van uitersten: de ene avond geniet u midden in de woestijn van een BBQ en een buikdansshow, en de volgende middag zit u aan een high tea in het enige zevensterrenhotel ter wereld; het ene moment loopt u buiten in de volle zon en het andere moment skiet u de piste af... Dit is een ervaring die iedereen de rest van zijn hele leven bij zich draagt en waar nog lang over nagepraat zal worden. 

Een ding is zeker: na de programma's die wij in Dubai aanbieden, komt iedereen met een Souvenir for Life thuis!

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 6u30m
 • Vluchten
  Vluchten
  KLM, Emirates
 • Beste periode
  Beste periode
  jan-mei, okt-dec
 • Taal
  Taal
  Arabisch, Engels
 • Valuta
  Valuta
  Dirham
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  +2 uur

4x4 in de woestijn

Lekker scheuren door het zand!

Met de 4x4 scheurt u over de zandduinen. De chauffeur zal u wat spannende momenten laten beleven: met veel gas de duin op en dan glijdend, alsof u op het water surft, de duin weer af. Een beetje lef heeft u wel nodig, maar iedereen kan meedoen. 

Wij hebben op veel plekken in de wereld zelf al eens een jeep safari meegemaakt, maar deze staat toch wel echt in de top-3!

Sunset cocktail

Sunset cocktail

Sunset cocktail

Plaatselijk restaurant

Uw eerste avond in Dubai

Na bijna 7 uur in het vliegtuig te hebben gezeten is het wel zo fijn om niet meer de halve stad door te hoeven voor uw diner. Daarom zoeken we -uiteraard in overleg met u en afhankelijk van het Diamond of Platinum tarief- een lekker restaurant uit in de buurt van het hotel. Op die manier kan iedereen zelf kiezen of ze vroeg hun bed in duiken of nog even het nachtleven verkennen. 

Kamelentocht

En daar sta je dan met de jeeps midden in de woestijn. 'Oeps' de jeeps willen niet meer starten. Redding nabij! 

Zittend en schommelend gaat u op weg. 

City tour

Gewoon omdat u het gezien moet hebben

In het Dubai museum zien we in het kort hoe de stad is ontstaan. Ongelooflijk hoe snel dat is gegaan.

Tussen de 'Goud Souk' (winkeltjes) en het Dubai museum gaan we met een Abra (veerbootje) over.

En natuurlijk rijden we over de bekende Palm. We eindigen bij de Burj Khalifa voor een kijkje vanuit 'de lucht', op 370 meter hoogte. En... daarna is het shopping time. Houdt u niet van winkelen, bezoek dan het aquarium en ga ook stiekem in de 'super grote niets is te gek' snoepwinkel ertegenover kijken. Er is in Dubai zoveel te zien en te doen dat het zonde is om uitgebreid te gaan lunchen; daarom is dit op eigen initiatief. Wilt u zoveel mogelijk winkels zien? Haal dan een snelle lunch op een van de vele goede foodcourts. Wilt u liever rustig bijkomen van het ochtendprogramma? Zoek dan een lekker restaurant op. Voor ieder wat wils!

Een city tour tovert niet bij iedereen een smile op het gezicht. Toch raden we het u aan. Het geeft u net wat meer achtergrond informatie, waardoor iedereen de rest van de reis extra kan genieten. 

Burj Khalifa

Met 828 meter de hoogste toren ter wereld

Jetset feeling boottocht

Spring voor de Burj al Arab het water in

Voor kleinere groepen kunnen we het jacht op deze foto's huren. Is uw gezelschap groter, dan stellen we één of meerdere catamarans (circa 40-50 personen per catamaran) voor. Sowieso kunt u supertoffe foto's maken terwijl u voor de Burj het water in springt. 

Het water is hier trouwens heerlijk warm en... blauwer dan blauw, kijk maar naar de foto's. 

Diner in de woestijn

BBQ & buikdanseressen

Na het scheuren met de 4x4 komt u aan bij het 'restaurant' van vanavond. In de woestijn is een tentenkamp opgezet waar de barbecue al voor u aanstaat! Tijdens het diner kunt u genieten van de kunsten van een buikdanseres en een Derwisj danser... wie weet waagt u na het eten ook wel een dansje?! Voor muziek wordt gezorgd en als u 'wilt doen zoals de locals doen' kunt u een bezoekje brengen aan de Shisha corner. Het restaurant wordt door meerdere groepen tegelijkertijd bezocht, maar wij zorgen er natuurlijk wel voor dat u allemaal bij elkaar zit! 

Burj Al Arab

Het enige 7-sterren hotel

Of u het nu mooi vindt of niet... Hier moet u toch geweest zijn. Het is een ervaring op zich. Alleen als wij u aanmelden, mag u naar binnen. U wordt met alle egards verwelkomd. 

Heren gekleed met een jasje. Dames, u mag lekker optutten, hier mag u alles uit de kast trekken. Dat is toch leuk voor een keer! Geniet van het eten en de entourage.

Sky restaurant maximaal 25 personen. Als uw groep groter is, proberen we het toch voor elkaar te krijgen. (nee heb je, toch?)

Of we kiezen een ander restaurant, de ballroom (ook prachtig) of de lobby (ook indrukwekkend) Of...  we gaan verspreid over de dagen. We zijn flexibel!  :-)  Het hotel wat minder, maar ja dat mag je zeggen als je 7 sterren hebt, toch? Iedereen wil hier immers even zijn geweest!

We kunnen er ook een high tea van maken. Qua prijs maakt dat niet veel uit. Op het moment van plannen, kijken we welke vorm de beste belevenis voor uw gezelschap geeft. Net als de Burj al Arab, streven wij naar 7 sterren (maar dan zonder de kitch)!

Winkelparadijs

Van souks tot luxe centra

Van de 'goud per meter' winkeltjes tot de meest luxueuze juweliers.

Van traditionele stoffenwinkeltjes tot de meest toonaangevende kledingwinkels.

U vindt het allemaal in Dubai.

Buffet diner

Buffet diner

Indoor skiën

ja, het kan echt in Dubai!

Indoor skiën

ja, het kan echt in Dubai!

Rooftop party

'exclusive clubbing'

Kunt u die 'limo zien'?

Transfer in stijl

Tijdens uw bezoek aan Dubai zult u versteld staan van de prachtige auto's waarin de Dubainaren rondrijden. Met een transfer in een limousine ervaart u ook hoe het is om in supersterrenstijl door Dubai te rijden!

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup