Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Ierland Dublin

Greyhound Races, Pubs & Celtic games

 • Greyhound Races
 • Pubavonden
 • Celtic Games
 • Irish Whiskey
 • Trinity
 • KLIK VOOR DE VIDEO OP ONDERSTAANDE LINK
Bekijk de video
 

Overal in de wereld vindt u Ierse Pubs en het leuke is... het is er altijd gezellig. Dat zult u ook in Dublin aantreffen. De mensen zijn er open, vriendelijk en… muzikaal. Het lijkt wel of het in hun genen zit.

Naast die gezelligheid is er ook genoeg te doen! De stad is super gezellig en er valt veel te ontdekken. Of wat dacht u van een "diamond porgamma' met actie in een jeep met chauffeur door het ruige Ierse landschap, teambuilding tijdens speciaal voor u georganiseerde Gealic Games, Whiskey proeven of netwerken/samen zijn tijdens uw eigen pubnight. Dublin is een bestemming met heel veel mogelijkheden!

Begint het bij u al te kriebelen? 

 

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 1u45m
 • Vluchten
  Vluchten
  Aer Lingus
 • Beste periode
  Beste periode
  mei en sep
 • Taal
  Taal
  Engels
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  -1uur

Lunch time

Welcome to Dublin! Afhankelijk van vluchttijden en uw programma regelen wij een simpele of iets uitgebreidere lunch voor u, zodat iedereen met een gevulde maag aan het programma kan beginnen. 

Walking City Discovery

Historische gebouwen, een roemrucht verleden en ambititeuze nieuwbouwprojecten gaan hand in hand in Dublin. Een gids leidt u langs highlights zoals Georgian Square, de National Gallery, Stephen's Green. Na deze tour heeft u een goed beeld van hoe de stad in elkaar steekt; een goed begin van uw dagen in Dublin! 

Trinity bezoek

Book of Kells en de prachtige Bibliotheek

Tijdens deze wandeling richten we ons op Trinity. Hier valt heel veel te zien en... te vertellen. 

Nadat u de Book of Kells heeft gezien, komt u in de geweldige Bibliotheek. Sta even stil, ruik de boeken en verwonder je. Het lijkt net of u een scene uit de Harry Potter films bent ingestapt. 

Casual dining

U dineert in eenvoudige, maar goede, restaurants. Denk bijvoorbeeld aan een typische Ierse pub, waar u naast lekker eten ook kunt genieten van verschillende soorten bieren. Just like the Irish do! 

Gaelic Games in Wicklow Mountains

Bergen & Actie

Ierland staat bekend om haar prachtige natuur en Wicklow Mountains is daar absoluut een goed voorbeeld van. Teambuilding optima forma met een prachtig uitzicht. Op de boerderij doet u mee aan: Hurling, Kleiduiven schieten, Human Sheep hurding, Touw parcours. Garantie voor veel fun. 

Greyhound racing

Wie waagt een gokje?

Moet u meegemaakt hebben. Maak een wilde gok, kijk hoe ze vertrekken. De spanning stijgt als ze door de laatste bocht komen. En... heeft u gewonnen? 

Irish Dancing

als extraatje tijdens uw diner bijvoorbeeld

Luister het diner op met een demonstratie Irish Dancing. Het voetenwerk  gaat ongelooflijk snel. De band is waanzinnig gezellig. Garantie voor een geweldige avond. 

Guinness Storehouse

U heeft de afgelopen dagen vast meer dan een Guinness biertje gedronken, dus nu is het tijd om iets meer te leren over het brouwproces en de geschiedenis van het bedrijf. Op de 7e verdieping van het gebouw vindt u de Gravity Bar: een gezellige bar waar u onder het genot van -voorlopig- het laatste Guinness biertje van een fraai uitzicht over de stad kunt genieten. 

Irish Band

Luister het diner op met een Ierse band. Garantie voor een feest en wellicht wat schorre stemmen de volgende dag. 

Musical Pub Crawl

Temple Bar is, anders dan de naam doet vermoeden, geen bar maar een straat die bekend staat om de vele gezellige pubs. U loopt van pub naar pub, waar u geniet van een drankje (Guinness, anyone?) en typisch Ierse muziek. Een gids vertelt u over de herkomst van de muziek en over het belang van muziek in de Ierse cultuur. 

Diner in Johnnie Fox's Pub

Deze pub staat niet alleen bekend om zijn unieke sfeer en fantastische optredens. Wij reserveren hier een tafel voor u. Muziek & dans wisselt elkaar af... let u wel goed op? Misschien moet u later op de avond nog een dansje wagen... 

Workshop Bodhrán

Aan de slag met de Ierse trommel

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup
Close popup