Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Quickstart

Gebruik onze site optimaal!

Start met zoeken
U kunt op meerdere manieren zoeken:

  • Budget: Gold, Diamond of Platinum
  • Land en/of bestemming
  • Met een klik op de wereldkaart

Andere bestemming?
Wilt u een andere bestemming, dan valt u automatisch onder onze maatwerktak. Vraag hiervoor uw maatwerkofferte aan.

Indicatieprijzen
De indicatietarieven zijn voor het arrangement ter plaatse. De vluchten laten we buiten beschouwing; die variëren namelijk enorm in prijs en we willen u een zo realistisch mogelijk tarief laten zien. Omdat we u door de bomen het bos willen blijven laten zien, gaan we in het Gold, Diamond en Platium budget uit van 40 personen (dit past ook prachtig in een bus toch?).

Reist u met meer of minder mensen, dan ziet u dit ook in het overzicht terug of... vraag het ons! 

Vergelijken
Op de vergelijkingspagina staat duidelijk vermeld met hoeveel personen u reist en welk tarief hieraan gekoppeld is. Hier ziet u ook dat u, als u het budget een beetje wijzigt, zo van het Gold, naar het Diamond of Platinum programma kunt overstappen. Shop gerust een beetje rond en kijk welk programma het beste bij uw wensen en budget aansluit. 

Gold, Diamond of Platinum?
Voor de meeste bestemmingen kunnen wij, gebaseerd op uw wensen en budget, verschillende programma's aanbieden. Deze verschillende programma's worden aangeduid met de benamingen Gold, Diamond en Platinum.

Uiteraard zijn alle programma's met evenveel zorg samengesteld, en zorgen wij ervoor dat u geen enkele highlight mist. Het verschil zit hem in de 'luxe'. Zo kan het zijn dat u met het Gold programma op de fiets een stad ontdekt, en met het Diamond programma met de scooter. Of dat u met het Diamond programma voorafgaand aan de boottocht luncht in de haven, en met het Platinum programma een heerlijke lunch geserveerd krijgt op de catamaran.

Tijdens het bekijken van de verschillende bestemmingen, kunt u makkelijk wisselen tussen Gold, Diamond en Platinum, en op de vergelijkingspagina ziet u in een oogopslag welke activiteiten bij welk programma horen. 

Reisduur
Een incentive duurt meestal 3 dagen (dus 2 nachten) maar dit kan per bestemming verschillen. In het vergelijkingsoverzicht van de bestemming ziet u op basis van welke reisduur het tarief is vastgesteld. Het gaat hier om het aantal overnachtingen, dus als er '2' staat betreft het een programma van 3 dagen en 2 nachten. 

Persoonlijke brochure
In een halve minuut uw persoonlijke link (en dus presentatie!) met daarin alle details van úw Souvenir for Life.
Bent u zich aan het oriënteren? Klik op de 'Download PDF' en ontvang een persoonlijke link zodat u meteen klaar bent voor uw gesprek met uw baas of de feestcommissie.

Offerte aannvragen?
Bent u al een stapje verder in het proces? Boven- en onderaan de bestemmingspagina kunt u binnen een halve minuut een offerte bij ons aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u (uiterlijk) binnen een paar dagen ons persoonlijke aanbod ontvangt. 

Tip: Spiek vooraf even bij de airline op welke dagen er vluchten zijn. Wij kunnen uw reisprogramma hier mooi op laten aansluiten.

Combineren?
Wilt u Gold, Diamond en Platinum met elkaar combineren? Vertel het ons. Wij sturen u binnen een paar dagen uw persoonlijke link met de offerte toe. Ook daarmee heeft u uw presentatie klaarstaan.

Printen?
Wenst u een printversie, klik dan op het download van de PDF versie onderaan de betreffende reis.

Daarna
En daarna: boek bij ons en creëer voor uw relaties een onvergetelijke Souvenir for Life.

Wij kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan. 
 

Maatwerk groepseizen
Zoveel mensen, zoveel wensen…

Zit uw bestemming er niet bij, dan maken we graag een maatwerk voorstel. Anywhere gaat overal naartoe!

Start uw vrijblijvende offerte aanvraag hier

Waarom Anywhere?

  • Binnen een paar dagen vrijblijvend uw persoonlijke tariefsopgave
  • We werken aleeen met geselecteerde partners
  • Doordat we onze top-5 vaak aanbieden, hebben we strakke prijzen
  • Eén vaste enthousiaste contactpersoon
  • No worries, we hebben een aansprakelijkheidsverzekering
  • Plannen zit in onze natuur

Interesse?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U heeft een reis gezien en wilt meer informatie? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen
Liever telefonisch? Bel dan 020 - 66 123 87