Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Verzekeringen?

Hoe te verzekeren

Wij zijn geen juridisch bureau en ook geen verzekeraar. Wij kunnen u alleen adviseren op basis van de informatie die wij van onze verzekeringsmaatschappij krijgen. Als u op onderstaande verzekeringen dieper wenst in te gaan, verwijzen wij u graag door naar uw tussenpersoon of brengen wij u graag in contact met onze verzekeraar.

Aansprakelijkheidsverzekering

Stel dat er tijdens de reis iets gebeurt waarbij u als bedrijf en uiteindelijk Anywhere aansprakelijk kan worden gesteld, dan beschikken wij als een van de weinige ondernemingen in onze branche over een aansprakelijkheidsverzekering. Deze hebben wij bij de AON afgesloten. We hebben er nog nooit gebruik van hoeven te maken… en dat houden we natuurlijk graag zo, net als met iedere verzekering. Maar u kunt met een gerust gevoel op reis!

Moeten wij als bedrijf nu wel of geen reisverzekering afsluiten?

Omdat u als werkgever uw werknemers op reis stuurt, bent u verantwoordelijk voor het afsluiten van een reisverzekering. Dit kan soms dubbel zijn. Voorheen was de baas aansprakelijk voor het begaan van een onrechtmatige daad. Echter tegenwoordig wordt in rechtspraken over aansprakelijkheid wetsartikel 7:6:11 BW gebruikt. Hierin staat dat de werkgever geen onrechtmatige daad hoeft te hebben verricht om toch verantwoordelijk te zijn voor de te claimen schade.

In dit licht willen wij u erop attent maken dat als u ervoor kiest om geen reisverzekering voor de gehele groep af te sluiten, u er wel zeker van dient te zijn dat alle deelnemers de premie voor hun (doorlopende) reisverzekering hebben voldaan.

Wij willen nogmaals benadrukken dat wij geen juridisch bureau zijn. Wij kunnen u alleen adviseren op basis van wat onze verzekeraar AON ons hierover heeft geadviseerd.

Reisverzekering

Stel, u of uw gasten worden ziek op reis, raken betrokken bij een ongeluk of verliezen de reisbagage. In dit soort gevallen kunt u altijd aanspraak maken op uw reisverzekering. Tevens vallen hieronder de te maken reiskosten indien een deelnemer urgent naar huis moet terugkeren (uiteraard moet er dan wel aan de voorwaarden van de reisverzekering worden voldaan). Dus als u echt onbezorgd van uw reis wilt genieten, dan kunt u het beste een passende reisverzekering afsluiten.

Aan de hand van de bestemming geldt een Nederland-, Europa- of Werelddekking. U bent dan onder meer voor reisbagage, reisongevallen, medische kosten en repatriëring verzekerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het premie- en dekkingsoverzicht kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance.

Link naar: Verzekeringskaart Allianz Global Assistance

Annuleringsverzekering

Nadat een reis geboekt is, kan er altijd iets gebeuren waardoor één van de deelnemers plotseling de reis moet annuleren. Dit is al heel vervelend, maar het wordt extra vervelend als u toch nog de kosten van de reis moet betalen. Met een annuleringsverzekering heeft u de zekerheid dat, indien aan de voorwaarden wordt voldaan, alle annuleringskosten worden vergoed.

Ook gedurende de reis kunnen er redenen zijn waardoor men genoodzaakt is eerder te vertrekken. Dit zijn erg vervelende situaties. Bij een annuleringsverzekering kunnen, wederom indien aan de voorwaarden is voldaan, de kosten van de niet genoten vakantiedagen worden verhaald op de verzekeraar.

Voor deze annuleringsverzekering betaalt u 5,5 % van de totale reissom. Over de totale premie bent u 21 % assurantiebelasting verschuldigd. De poliskosten per verzekeringsbewijs zijn € 4,50. U kunt u annuleringsverzekering tot maximaal 5 werkdagen na boeking afsluiten (voorwaarden 2014).

Speciale annuleringsverzekering voor groepen

Los van bovenstaande annuleringsverzekering kunnen wij voor u ook deze speciale groepsannuleringsverzekering afsluiten. Mocht er een deelnemer van de groep levensbedreigend ziek worden of komen te overlijden binnen 1 of 2 weken voor vertrek, dan kunt u met deze verzekering de gehele reis annuleren. Dit is maatwerk, wij vragen graag vrijblijvend uw offerte bij Allianz Global Assistance aan.

Deze verzekering kan in combinatie met de reguliere annuleringsverzekering worden afgesloten.

Stel dat u alleen deze speciale annuleringsverzekering heeft afgesloten en iemand in de groep breekt zijn been, dan geldt voor deze persoon alleen een uitkering als er voor hem/haar een reguliere annuleringsverzekering is afgesloten. Ten overvloede vermelden wij dat de reis voor de rest van de groep wel plaatsvindt, omdat deze deelnemer immers geen levensbedreigende ziekte heeft.

Waarom Anywhere?

  • Binnen een paar dagen vrijblijvend uw persoonlijke tariefsopgave
  • We werken aleeen met geselecteerde partners
  • Doordat we onze top-5 vaak aanbieden, hebben we strakke prijzen
  • Eén vaste enthousiaste contactpersoon
  • No worries, we hebben een aansprakelijkheidsverzekering
  • Plannen zit in onze natuur

Reis versus Geldbonus

  • Mensen 'raken' met beleving en herinneringen heeft uiteindelijk een veel grotere waarde dan een geldbonus waar men eenmalig een koelkast voor koopt.
  • Twintig jaar later tovert deze 'Souvenir for Life' nog steeds een big smile op hun gezicht (dat hebben we een koelkast nog nooit zien doen...).