Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Opzet van een reis

Hoe ziet een reis eruit?

Draaiboek

Na uw akkoord voor het programma schieten we meteen in de draaiboekmodus. Nadat wij alle antwoorden van onze leveranciers op onze vragen hebben, ontvangt u een concept draaiboek. Hierin geven we duidelijk aan waar uw input en/of keuzes nog nodig zijn. 

Omdat onze klanten vaak feestcommissies, drukke managers en directieleden zijn, is het voor hen een verademing dat ze niet voor elk wissewasje gestoord hoeven te worden. Met dit draaiboek heeft u in één keer een goed beeld van de reis en kunnen er snel beslissingen worden genomen. Dit werkt voor iedereen lekker efficiënt. 

Het is natuurlijk niet zo, dat u vanaf nu niets meer aan het draaiboek mag veranderen… dat mag altijd! We gaan net zo lang door tot de reis volledig naar wens is gepland en geregeld. Het draaiboek is hierbij essentieel en alle partijen werken met hetzelfde draaiboek. Zo heeft iedereen dezelfde informatie en kan er niets mis gaan.

Er bestaat tenslotte geen generale repetitie voor uw Souvenir voor Life, het is meteen de première.

Check, check, dubbel check…

Controleren is één van onze keywords.
De reis kan vooraf niet gerepeteerd worden. Alles moet in één keer goed gaan.

Oriëntatiereis

In de draaiboekfase maken we een controlereis (wel of niet samen met u). Soms is deze in het tarief inbegrepen en soms niet. Dit is onder andere afhankelijk van de groepsgrootte en het reisprogramma. Of dit voor uw reis geldt, ziet u duidelijk in de tariefspecificatie staan.

Is het niet inbegrepen maar wilt u wel graag op oriëntatiereis, dan kan dat natuurlijk ook. Wij vinden reizen namelijk net zo leuk als u en maken graag een begroting voor de oriëntatiereis.

Op locatie worden de puntjes op de i gezet en de details van het programma aangescherpt. Denk niet dat u tijdens de oriëntatiereis voor uw lol op reis gaat… nee, daar zorgen wij wel voor… in een hele korte tijd flitsen we door het programma heen. Het zijn vaak een paar intensieve dagen waarin we business met pleasure combineren. ’s Avonds proosten we natuurlijk even op de dag, life is for living toch?

De kosten van de oriëntatiereis zijn voor een deel onze investeringskosten en worden voor een deel aangeboden door onze lokale partner, het hotel en de restaurants. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de diverse partners en de eventuele vlucht wordt in onderling overleg de datum bepaald.

Gaat de uiteindelijke reis niet door, dan zullen alle oriëntatiereiskosten worden doorbelast. Voor de medewerker van Anywhere zal € 500,00 per dag in rekening worden gebracht.

Travel kit: geef ze een hint en de buzz begint…

Houdt u de bestemming geheim voor de deelnemers? Wij doen met u mee en verzinnen geintjes om de buzz op gang te brengen.

Is de bestemming bekend, dan sturen wij u onze gevulde Anywhere Travel Kits toe. Leg deze kits (niet zo'n lelijk plastic mapje natuurlijk – wij gaan voor kwaliteit) op de bureaus van de deelnemers en laat de buzz beginnen.

Na een beetje stoeien met de magneetsluiting is de inhoud des te leuker: een programmaboekje, een kofferlabel en uiteraard een thuisblijverskaart. Natuurlijk kunnen we dit in overleg met u aanvullen tot het doosje niet meer dicht kan. In het programmaboekje staan de tijden voor de verschillende programmaonderdelen vermeld, maar ook kledingadviezen voor diverse onderdelen en praktische informatie over bijvoorbeeld vaccinaties en reisdocumenten.

U maakt het nog persoonlijker als u het voorwoord aanlevert. Geen tijd? Dan geven wij u een voorzetje.

Geen kopzorgen…

De voorbereidingen zijn getroffen, het draaiboek is klaar, de reis begint. Sit back, relax and enjoy the journey. Achter de schermen zorgen wij ervoor dat alles soepel verloopt. Zo geniet u zelf ook van het programma en heeft u daarnaast alle tijd voor uw ‘company’ (ook hier denken wij weer aan de combinatie business and pleasure ☺).

Wel of geen tourleader?

Afhankelijk van het programma, het aantal deelnemers en de bestemming is er in het indicatietarief wel of geen tourleader inbegrepen.

De ene keer reist een tourleader vanuit Nederland met de groep mee en de andere keer verwelkomt zij u op de bestemming. Er is geen repetitie mogelijk, dus alles moet in één keer goed. Wij gaan voor kwaliteit, zodat wij u als onze ambassadeur kunnen bijtekenen! Hiervoor is een tourleader soms onmisbaar.

Als het programma en het aantal deelnemers het in onze optiek toelaat, kan het zijn dat wij geen tourleader in het programma opnemen. Natuurlijk staat onze lokale partner bij calamiteiten of een urgente situatie wél altijd voor u klaar. Ook krijgt u ons 24-uursnummer mee.

Is een tourleader niet inbegrepen en wilt u dit liever wel? Wij vinden onze reizen leuk… gaan graag met u mee… en maken graag een offerte.

Het resultaat

Samen reizen, gezamenlijk iets beleven… dat leidt tot hechtere teams, loyale klanten, loyale medewerkers en een werksfeer waarbinnen men actief kennis en ervaringen met elkaar deelt. En dit alles leidt tot hogere omzetten. Wie wil dat niet?

Bedenk wat zo'n speciale reis voor positieve impact op uw bedrijf kan hebben!

Waarom bij Anywhere?

Gewoon omdat wij steengoed zijn! Er is immers geen repetitie mogelijk… 
Details mis je pas als ze er niet zijn, dus zorgen wij ervoor dat het met die details helemaal goed zit.

Interesse?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U heeft een reis gezien en wilt meer informatie? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen
Liever telefonisch? Bel dan 020 - 66 123 87