Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Turkije Istanbul

East meets West

Overal schoenpoetsers, kraampjes met parfum, sieraden, elektronica, noem het maar op! Nergens zoveel bedrijvigheid als in Istanbul. Het is de hoofdstad geweest van de drie grootste rijken uit de geschiedenis: het Romeinse Rijk, het Byzantijnse Rijk en het Ottomaanse Rijk. Dus er is veel, heel veel cultuur uit deze perioden en wij zullen ervoor zorgen dat u de belangrijkste bezienswaardigheden te zien krijgt.

De stad is een opwindende mix van modern leven en een overal aanwezige historische erfenis.Kerken en moskeeën, bazaars en chique winkels, traditionele eethuizen en hippe discotheken; nergens vindt u zulke boeiende contrasten in één stad. De Bosporus loopt tussen het oostelijke Aziatische deel en het westelijke Europese deel door en uiteraard leent dit water zich uitstekend voor gezellige activiteiten.

 

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden: de Blauwe Moskee, het Hagia Sophia Museum en het Topkapi Paleis en breng een interessant bezoek (of een borrel!) aan het ondergrondse waterreservoir onder de stad. Verdwaal in de Grote Bazaar of maak een rally door de stad waarbij u alleen door hulp van de lokale bevolking het eindpunt kunt vinden.

Leer elkaar beter kennen tijdens een kookworkshop, waarbij u vooraf zelf onder begeleiding de inkopen doet, spannend! En natuurlijk moet u even lekker ontspannen in de hammam. 's Avonds maakt u kennis met de Whirling Dervishes, oftewel spinnende dansers, een bijzondere vorm van meditatie

Ook op het water zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals: Ontspannen cruisen en uitwaaien op de Bosporus of een heuse zeilregatta!

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

Programma volgt

Alvast een paar mooie foto's...

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup