Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Fins Lapland Rovaniemi (Fins Lapland)

Dit staat vast op uw bucketlist!

 • Rendierensafari
 • Op bezoek bij de Kerstman
 • Met de sneeuwscooter op pad
 • IJsvissen
 • Rijden op een Huskeyslee
 • Diner in een ijsrestaurant
 • Winter Olympics, teambuilding in de sneeuw
 • Sfeervol dineren in een landhuisje middenin de bossen
 

Fins Lapland is een echte sprookjesbestemming en de mogelijkheden zijn er eindeloos. Doorkruis het imponerende witte sneeuwlandschap met een rendier- of Huskyslee en voel de sensatie van het racen met een sneeuwscooter. Ontmoet de Kerstman in zijn woonplaats en neem meteen even de tijd om uw kerstinkopen te doen. Met een beetje geluk ziet u het Noorderlicht! Ook op culinair gebied is Lapland een veelzijdige bestemming. Waar u 's middags nog in een Sami-tipi van hete zalmsoep nipt, geniet u 's avonds van een heerlijk diner in een ijsrestaurant. 

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 5uur
 • Vluchten
  Vluchten
  Finnair met 1 overstap
 • Beste periode
  Beste periode
  dec-mrt
 • Taal
  Taal
  Met Engels kan je hier goed terecht
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  +1 uur

Sfeervol dineren

Lokaal genieten

Rovaniemi heeft gezellige restaurantjes. We zoeken voor de eerste avond graag een restaurant op loopafstand van uw hotel of u dineert ín uw hotel, zodat u na het diner zo weer 'thuis' bent. Morgen staat er een drukke dag op het programma!

A day in the great white open

Gas geven en gaan!

Vandaag gaat u gedurende 6 uur op sneeuwscooters de bossen, meren en rivieren van het Lapse landschap doorkruisen. Ingepakt in een thermopak en met verwarmde handvatten op de scooter hoeft u er niet bang voor te zijn dat u het koud gaat krijgen. Het rijden is super makkelijk: gas geven en de tracks volgen!

Huskyfarm

Leer deze bijzondere honden kennen

Bij aankomst ontvangen de Huskys u met enthousiast geblaf en u krijgt een rondleiding over de farm. Zo ziet u wat er allemaal komt kijken bij de verzorging van deze bijzondere dieren.
Hierna is het tijd om zelf aan de slag te gaan! U gaat met zijn tweeën een half uurtje proeven van de kunst van het Huskyslederijden. Iemand voorop en iemand aan het stuur, en na een kwartier wisselt u van plaats.
Uit ervaring weten wij dat dit halve uurtje eigenlijk te kort is om echt van de ervaring en de omgeving te genieten. Kijk daarom eens naar het Platinum programma, waar u de kans krijgt om anderhalf uur door het Finse landschap te 'rijden'. 

Forest Lunch

Heerlijke stevige maaltijdsoep bij het kampvuur

Meet Rudolph

rendierenfarm

Uw bezoek aan Fins Lapland is niet compleet zonder een kennismaking met Rudolph. Tijdens een bezoek aan een rendierenfarm krijgt u (bijna) alles te horen over deze bijzondere dieren en mag u een kort rondje op een rendierenslede maken. Doet u dit goed, krijgt u misschien wel uw rendierenslede-rijbewijs (en moet de Kerstman op zijn baan gaan letten).

Dear Santa...

Bezoek Santa Claus Village

Op de Poolcirkel ligt het dorpje waar de Kerstman woont. Hier houdt de oude baas kantoor en wordt de post van kinderen uit de hele wereld behandeld. U kunt van hier een ansichtkaart naar huis sturen; het speciale stempel is een collectors item! In een van de winkeltjes vindt u vast een leuk souvenir. Uit ervaring weten we dat sommige deelnemers dit moment aanpakken om hun kerstinkopen te doen, en anderen liever rustig nagenieten van alle indrukken van de afgelopen dagen. Daarom is de lunch op eigen initiatief. 

Lunch op eigen gelegenheid

in Santa Claus Village

IJsvissen

Even bijtanken

Tijdens de sneeuwscootertocht maken we een stop op een meer of een rivier. Hier gaat u uw eigen 'tussendoortje' vangen. U maakt een gat in het ijs, werpt uw hengel uit en dan... is het wachten. Zullen ze bijten? Zo ja, is uw maaltje verzekerd. Op een kampvuur worden de vissen geroosterd en wordt u beloond voor uw harde werk. Eet smakelijk!

Mocht de vissen nou niet bijten... dan zorgen wij er uiteraard voor dat u niet met een lege maag verder hoeft.

Winter Olympics

Meedoen is belangrijker dan...

Met een sneeuwscooter rijden we naar de plaats waar onze Laplandse Spelen plaatsvinden. Deze Spelen zijn een prima manier om kennis te maken met het doen en laten van de Laplanders. De groep wordt opgedeeld in kleinere teams en zij bestrijden elkaar in gezellige wedstrijdjes.

Teamwork en improvisatievermogen zijn noodzakelijk om te kunnen tandemskiën, kicksleeën of met sneeuwschoenen te lopen. Na de lunch rond het kampvuur, is de afdaling met een simpele slee altijd leuk en ook de toeschouwers beleven veel plezier bij het miniscooteren en woudskiën.

Poolcirkel ceremonie

Where it all begins

De poolcirkel begint bij Rovaniemi en daarom kunnen wij voor u een traditionele poolcirkelceremonie organiseren. Het mag gevierd worden dat u deze bijzondere cirkel over bent gegaan. Tijdens de sneeuwscootertocht stoppen we bij een Kota, waar een prachtig geklede Sami u meeneemt in de traditie. Geef u over aan deze bijzondere ervaring. 

IJskoud aperitief...

...en daarna lekker aan tafel!

Snow Village, de naam zegt het eigenlijk al. Een prachtig sneeuwdorp waar u kunt genieten van een bijzondere avond. Bij aankomst krijgt u een lekker Fins aperitiefje in een ijsglas aangeboden. Dit glas kunt u helaas niet mee naar huis nemen dus vergeet niet om er foto's van te maken. Hierna wordt u in het -volledig uit ijsblokken opgebouwde- restaurant verwacht voor een heerlijk viergangendiner. Het eten wordt geserveerd op verwarmde onderborden en u neemt plaats op een lekker warm rendierenvelletje. Dresscode: thermopak! 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup