Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Portugal Lissabon

Cosy & Colourful

 • Verken de stad tijdens een City Rally
 • Een ritje met de beroemde tram mag niet ontbreken.
 • Portproeverij: proef de verschillen
 • Strandspelen; actief in het zand!
 • Teambuilding tijdens een cabrio rally
 • Zeilregatta met professionele begeleiding
 • Golfclinic en/of greenfees
 

Mooie pleinen, brede avenues, statige monumenten en prachtige gebouwen. Maar ook smalle sfeervolle straatjes met restaurantjes en cafés in de oude stad. Lissabon is een onvergelijkbare, contrastrijke stad. De (bijna) altijd aanwezige zon, de heerlijke keuken en de beroemde fadomuziek maken het plaatje compleet!

Culinair gezien is Lissabon ook een fantastische bestemming: versgevangen vis op de barbecue, bolinhos de bacalhau (kabeljauwkroketjes), of toch liever dineren in een van de modernere restaurants? En... u mag de wereldberoemde Pastéis de Belém natuurlijk niet missen!

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  3u
 • Vluchten
  Vluchten
  Transavia, KLM, Tap, Vueling, Ryanair
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-mei & sep-nov
 • Taal
  Taal
  Portugees
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  -1 uur

City Rally

discover Lisboa!

U gaat in teams aan de slag om de stad te ontdekken. Ieder team krijgt een lijst met markante punten die moeten worden opgespoord en opdrachten die moeten worden uitgevoerd: maak een foto van uw team bij de Taag, of ga op zoek naar het kasteel in de wijk Alfama. Het beste team wordt beloond! 

Lokale specialiteiten

Tijdens het diner ontdekt u typische Portugese gerechten. Pure smaken en verse ingrediënten zijn kenmerkend voor deze heerlijke keuken! 

Strandspelen

actief in het zand!

Zon, zee & strand liggen op een steenworp afstand van Lissabon. Een dag actief met elkaar bezig zijn versterkt het teamgevoel en is bovendien ontzettend leuk! Beachvolleybal en bodyboarden zijn slechts enkele onderdelen en... wie wint er de kite-wedstrijd? 

Lunch tijdens de activiteit

U luncht vandaag op locatie. Tussen de bedrijvigheden door zorgen wij voor een lekkere lunch waarop u weer even door kunt! 

Pastéis de Belém

mmmmmm

Belém is een prachtige buitenwijk van Lissabon die vooral bekend staat om de Pastéis. Deze zoete baksels worden gemaakt volgens een eeuwenoud -geheim- recept, dat ooit door monniken bedacht is. Vanuit de hele omgeving komen mensen naar Belém om deze Pastéis te kopen, maar wji reserveren een tafel voor uw gezelschap zodat u niet hoeft te wachten! 

Lokaal lunchen

Middag vrij

Nadat de winnaar(s) van de strandspelen bekend zijn gemaakt heeft u de rest van de middag vrij. Blijf lekker ontspannen op het strand, of ga terug naar het centrum van Lissabon en slenter nog even lekker door de stad. Misschien een mooi moment om souvenirs te halen? U komt weer bij elkaar voor het diner!

Golfclinic

of greenfees

Portugal is hét land voor golfvakanties. Het klimaat en het ruime aanbod aan prachtige banen trekken jaarlijks talloze golfenthousiastelingen naar het land toe. Op een van de schitterende banen net buiten Lissabon krijgt u een clinic waarin u de eerste 'kneepjes van de sport' leert. Is een deel van uw gezelschap al in het bezit van een GVB? Dan regelen wij voor hen uiteraard greenfees, zodat zij op eigen houtje de baan kunnen ontdekken. 

Portproeverij

Wereldberoemd als aperitief, na het diner bij een kaasplankje of 'gewoon' tussendoor: een bezoek aan Portugal is eigenlijk niet compleet zonder portproeverij. Tijdens de proeverij leert u niet alleen iets over de verschillende soorten port, maar ook over geslaagde smaakcombinaties. Wist u bijvoorbeeld dat port uitstekend samen kan gaan met chocolade?

Fado optreden

tijdens het diner

Fado is de volksmuziek van Portugal en is ontstaan in de armere wijken van Lissabon. Zoals wel vaker met 'het levenslied', wordt er veel gezongen over verdriet, weemoed en melancholie, maar er is ook ruimte voor een wat vrolijkere noot. Geniet tijdens het diner van deze prachtige zangkunst, en laat u meeslepen in het levensverhaal van de zanger(es). 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup