Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Groot-Brittannië Londen

Never a dull moment

 • Boottochtje over de Theems op een andere manier: met een een supersnelle RIB!
 • Fiets door de stad
 • Speel levend Monopoly
 • Los vraagstukken op tijdens de James Bond Challenge
 • Geniet van een echte High Tea
 • Ontdek de geheimen van Londen tijdens een Black Cab Secret London Tour
 • Proost in de speciaal voor u gereserveerde cabine in the London Eye
 

Het bruisende centrum van handel, financiën, kunst en cultuur. Oude gebouwen naast hypermoderne architectuur. Museums en musicals. Sterrenrestaurants en volkse pubs. Drukke straten en stille parken. Londen is een stad van tegenstellingen. Londen is een stad die nooit verveelt. Een paradijs voor shoppers, en tegelijkertijd een paradijs voor musicalliefhebbers. Bent u al vaker in Londen geweest? Dan organiseren wij een 'tour voor gevorderden' langs de wat minder bekende plekjes.

En dit alles op maar een uurtje vliegen van Nederland.

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 1u
 • Vluchten
  Vluchten
  Diverse: KLM, Easy-Jet etc.
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-juni & sep-nov
 • Taal
  Taal
  Engels
 • Valuta
  Valuta
  Britse Pond
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  -1 uur

London by Bike

Londen is een grote stad en met de fiets bent u sneller van A(mazing West End) naar B(uckingham Palace) dan te voet. Een gids leidt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden en onderweg stoppen we uiteraard voor een hapje en een drankje. Is een groot deel van uw gezelschap al eens in Londen geweest? Dan slaan we de bekende stops over en leiden wij u graag langs minder bekende pareltjes. Let wel even op: in Londen rijdt men links! 

Dining in London

Geniet van een Britse gerechten met een moderne twist, of van andere heerlijkheden in een van de betere restaurants van Londen. 

Met een RIB boot

op de Theems

Een boottochtje op de Theems is altijd leuk. Normaal zit u rustig aan boord; u praat wat, eventueel met een drankje in de hand… Niet tijdens de RIB vaart! RIB’s (Rigid Inflatable Boats) zijn supersnelle speedboats, die met hun twee motoren hoge snelheden kunnen ontwikkelen.

Eerst gaat het nog redelijk rustig, maar op de terugweg gaat het gas open! Met maar liefst 50 km per uur scheurt u over de rivier. De adrenaline giert door uw lichaam!

Time for lunch

U luncht in een van de vele restaurants die Londen rijk is. Afhankelijk van uw wensen en de locatie van de ochtendactiviteit kiezen wij een restaurant uit en bepalen in overleg met u het menu. 

London Eye

De spectaculairste attractie van Londen. Dit reuzenrad is het grootste ter wereld en biedt door de glazen cabines een onvergelijkbaar panorama over de stad. Het hoogste punt is hoger dan St. Pauls Cathedral en Big Ben! Wij zorgen ervoor dat u met uw gezelschap een privécabine heeft, zodat u ongestoord kunt genieten van het uitzicht. 

De cabines zijn geschikt voor 25 personen dus afhankelijk van de groepsgrootte regelen wij een of meerdere cabines voor u. 

Middag vrij

Vanochtend heeft u de stad al een beetje leren kennen en vanmiddag kunt u zelf beslissen waar u nog wat meer tijd door wilt brengen. Wordt het shoppen in Harrods, delicatessen proeven op Borough Market, of toch nog even de pub in? 

Diner

in een echte Pub

U dineert vanavond zoals de Engelsen dit gewend zijn: in een authentieke pub. In overleg met uw wensen en uw programma stellen wij een menu samen en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. De bekende pub "The Anchor" is inmiddels omgeven door nieuwbouw, maar dat mag de pret niet drukken. Binnen is de sfeer nog steeds intiem, en zeg nou zelf: wilt u niet ook een biertje drinken waar Tom Cruise dat ooit deed? 

Als u het Gold programma heeft geselecteerd, eet u twee dagen in een pub. Natuurlijk niet twee keer in dezelfde en... de menu's verschillen uiteraard ook van elkaar! 

It's Bond... James Bond

In groepjes van 4 of 5 gaat u op zoek naar een aantal 'geheime plekken' in Londen... U ontvangt een aantal cryptische omschrijvingen die u de juiste weg wijzen, en krijgt opdrachten mee om onderweg te volbrengen. Een Aston Martin met ingebouwde geweren en een schietstoel hebben we niet voor u kunnen regelen maar... u krijgt wel een taxi met chauffeur mee. Het team dat het snelst terug is, en het beste heeft gepresteerd, wint en kan van zichzelf zeggen dat zij James Bond waardig gespeeld hebben. Misschien is er zelfs nog wel een plaatsje voor u vrij binnen MI6? 

Harry Potter Studio's

Of u nu een fanatieke Harry Potter fan bent en alle films al minimaal twee keer gezien hebt, of gewoon nieuwsgierig bent en eens iets anders wilt zien, tijdens een bezoek aan de filmstudio's voelt u zich onderdeel van de magie. U krijgt alle gelegenheid om zelf op onderzoek uit te gaan, en komt daarnaast achter een aantal goed bewaarde geheimen van de filmindustrie. Hoe werkt bijvoorbeeld een greenscreen? En hoe komt het dat al die special effects altijd zo echt lijken? 

BBC Television Centre

Breng een bezoek aan misschien wel het bekendste televisiestation ter wereld, en ervaar meteen hoe het is om voor de camera's te staan. Stiekem best wel spannend, want wie wil nu niet ontdekt worden als televisietalent? In het begin is iedereen nog wat terughoudend, maar al snel worden de presentatie- en acteervaardigheden ingezet en leert u elkaar van een andere kant kennen. 

London's Nightlife

In Londen hoeft u zich ook na zonsondergang absoluut niet te vervelen... Gezellige pubs, hippe cocktailbars en clubs die het hele weekend doorgaan: alles is mogelijk. In overleg met u, en afhankelijk van hoe laat u het wilt maken, kunnen wij een bar afhuren voor een cocktailworkshop, of gastenlijstplaatsen regelen voor een hippe club. 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup