Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Spanje Madrid

Tapas, cultuur & authenticiteit

 • Tapas eten (of tapasbarretjes hoppen)
 • Het echte Spaanse gevoel/leven ontdekken
 • Wereldberoemde musea bezoeken
 • Op Segways of in go-cars de stad verkennen
 • Picknicken in een van de vele parken
 

Madrid is één van de belangrijkste en mooiste steden van Europa. Statige gebouwen, grote parken en drukke boulevards bepalen het stadsbeeld. Toch hebben de meeste wijken van de stad hun oorspronkelijke karakter weten te behouden waardoor u de authenticiteit van Madrid ervaart.

Proef de unieke sfeer en geniet samen met de Madrilenen van heerlijke tapas en een goed glas wijn. Madrid biedt echt voor ieder wat wils!

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 2u35m
 • Vluchten
  Vluchten
  Air Europa, Iberia, KLM, Transavia
 • Beste periode
  Beste periode
  Gehele jaar behalve de zomermaanden
 • Taal
  Taal
  Spaans - Met Engels soms wel en soms niet...
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  Geen

The Green Rally

Op ecologische wijze door Madrid

Vandaag gaat u op de ecologische toer! U ontdekt de hele stad aan de hand van opdrachten op vijf schitterende plekken: Plaza de la Villa, Conde Duque, Retiro Park,  Matadero, Madrid Rio. Iedere groep vervult hier een individuele taak op een ecologisch vervoersmiddel zoals een stadsfiets, electrische fiets, electrische scooter, roeiboot of een Brompton vouwfiets. Na de taak te hebben uitgevoerd gaat u met een ander vervoersmiddel (lopend, bus, metro of taxi) naar het volgende punt en de volgende activiteit. 

Na afloop picknicken in het park... super chill.

Picknicklunch

Zoals de Madrilenen het doen

Na afloop van de Green Rally, luncht u in een van de vele prachtige parken van Madrid. Dit is wel een hele ontspannen manier om de ochtend mee af te sluiten. Vanmiddag krijgt u vrij en heeft u dus alle tijd om de winkels van Madrid te verkennen rustig door de straten te slenteren. Maar eerst lekker genieten van een heerlijke lunch! 

3x 't Spaanse temperament

1. Flamenco workshop
De Flamenco is een dans met alle emoties van het leven: smart, vreugde en liefde. Hoe zal het u vergaan? Het lukt vast om goed in de maat te stampen en te klappen…Kunt u de emoties laten gaan, zit er een geboren acteur in u?! 

2. Percussie workshop
Na een korte introductie gaat u zelf met de 'cajon' aan de slag. Het vergt wat ritmegevoel om met de Flamenco muziek in de maat te blijven dus... goed opletten en vooral niet vergeten om lol te maken! Een bijzondere en actieve manier om met elkaar iets nieuws te proberen.

3. Spaanse gitaar demo & history
Laat je meeslepen tijdens de uitleg van de Spaanse gitaar.
Je zou denken een gitaar is een gitaar, maar niets is minder waar. Er zit een geschiedenis achter, de klanken, het karakter van de gitaar… 

Elke activiteit is voor maximaal 15 personen. Is uw groep groter dan 45 personen, dan zullen we dit programma over twee dagdelen plannen. Zo blijven de locaties waar u bent authentiek en halen de deelnemers er een maximale ervaring uit. 

Welke muzikale emoties zitten er in u verscholen? 

 

Lokaal lunchen

El almuerzo

'Almuerza' (oftewel: u luncht) in een restaurantje in het centrum van Madrid. 

Ondergronds

Ontdek de 'donkere' kant

Madrid ondergronds
Ontdek Madrid van een andere kant, de ONDERkant!

Volg ons op een speurtocht naar plekken waar je normaal gesproken nooit zou komen. Verborgen metrotunnels, verstopte kelders, ongebruikte doorgangen. Sommige zijn al jaren geleden in onbruik, andere krijgen een nieuwe bestemming het oude Chamberí-station en de Machinehal van Pacífico. Op iedere plek vertelt een lokale deskundige over verleden en toekomst.

En om van A naar B te komen, nemen we natuurlijk de metro!

Tapas hopping

Tapasje hier, tapasje daar

De beste tapasrestaurants in de wijk Las Letras vormen samen 'Las Letras Reunidas', en hebben een speciale tapasroute voor u samengesteld. U wandelt van restaurant naar restaurant, en geniet overal van heerlijke specialiteiten. 

Proef de echt klassiekers en de moderne variaties, wijntje erbij en smullen maar!

U bezoekt 3 barretjes en in elke bar heeft u 2 tapashapjes en 1 drankje. 

Lokaal dineren

De Spaanse keuken heeft meer te bieden dan tapas en paëlla, en dat zult u vanavond ervaren. Geniet van lokale specialiteit en van een goed glas wijn, dat heeft u wel verdiend na alle activiteiten van vandaag! 

Bernabeu stadion

Heilige grond?!

Met de lift gaat u naar één van de hoogste tribunes voor een werkelijk indrukwekkend uitzicht over het veld. Daarna brengt u een bezoekje aan de trofeeënkamer. Hier staan de bekers van de Spaanse kampioenschappen, de intercontinentale bekers en natuurlijk al hun Europa Cups!

Langs het veld van Real Madrid proeft u de sfeer pas goed, helemaal als u door de spelerstunnel naar de bank loopt. Een bezoek aan het ereterras en de bezoekerskleedkamers besluit een geweldige belevenis. Afhankelijk van het speelschema is ook een bezoek aan een wedstrijd van ‘De Koninklijke’ mogelijk. Dat maakt deze geweldige ervaring pas echt compleet!

Metrotickets

makkelijk en praktisch

Tijdens uw reis kan het zijn dat u met de bus of met de metro gaat. Dat is afhankelijk van de invulling van het programma, ligging van uw hotel etc. etc. Wij zorgen uiteraard voor de metrokaartjes, dat is wel zo makkelijk!

-->

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup