Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Marokko Marrakech

Sprookje in het echt

 • Dineer op het Djeema el Fna plein
 • Maak kennis met lokale gebruiken tijdens de 'souk rally'
 • Rondleiding met gids door de stad
 • Maak een tour per jeep, quad of buggy door de omgeving
 • Theeceremonie bij een berberfamilie in het Atlasgebergte
 • Dineren en/of overnachten onder de sterrenhemel bij een echte berbertent
 • Ontspannen in de Hammam
 • Golfclinic en/of greenfees
 

Marrakech spreekt tot de verbeelding! 's Avonds slentert u over het beroemde Djemaa El Fna Plein. Hier gebeurt van alles: u loopt hier slangenbezweerders tegen het lijf, vertellers met oude, maar ongeloofwaardige verhalen en waarzeggers die u een kijkje in (uw?) de toekomst bieden.

Bewonder de paleizen en moskeeën, neem een kijkje in het leven van een Berberfamilie in het Atlasgebergte, rijd op een kameel door de woestijn, 'bite some dust' tijdens een off-road quad route, vier feest in een bedoeïenentent en nog leuker: overnacht daar ook!

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 3u50m
 • Vluchten
  Vluchten
  Transavia rechtstreeks, diverse met overstap
 • Beste periode
  Beste periode
  jan-mei & sep-dec
 • Taal
  Taal
  Arabisch, Frans
 • Valuta
  Valuta
  Dirham
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  Winter geen / Zomer +1uur, Ramadan afwijkend

Kennismaking met de stad

Een gids leidt u rond

Een gids laat u kennismaken met de stad en eindigt bij het Djeema El Fna plein. Dit plein kan wel het levendige hart van Marrakech genoemd worden. Hier loopt u van alles tegen het lijf: slangenbezweerders, waarzeggers, kebab-stalletjes, vertellers en natuurlijk... verkopers van van alles en nog wat. 's Avonds is de sfeer extra speciaal!

Diner op het Djeema el Fna plein

Wij huren voor u een 'pop up' restaurantje op het Djeema el Fna plein.  Wij zorgen voor borden en bestek uit het hotel, zo bent u gegarandeerd van schoon materiaal. Alles wat we eten is gaar of gewokt. 

Ervaar de dagelijkse gekte van dit plein (in een geborgen setting). 

4x4 tour

De bergen in

Een chauffeur rijdt u met een 4x4 door het Atlasgebergte. Bergweggetjes, kleine dorpjes en prachtige uitzichten: u komt van alles tegen. In het platinumprogramma racet u ook zelf met quads door het zand: een te gekke ervaring voor de adrenalinezoekers! 

Picknicklunch

tijdens de 4x4 tour

De tent wordt speciaal voor uw groep opgezet en er wordt een optreden verzorgd met lokale muziek en dans!

Theeceremonie bij berberfamilie

Ontdek het echte berberleven

Berbers leven op een andere manier dan u en ik gewend zijn, en dit bezoek geeft u een idee van hoe dat leven is. Berbers zijn ontzettend gastvrij; de (munt)thee staat al klaar... 

Sprookjesachtig dineren

De Marokkaanse keuken is heel divers en wij proberen ervoor te zorgen dat u daar deze dagen zoveel mogelijk van meekrijgt. Couscous en tajine kent u waarschijnlijk wel, maar wist u dat Marokko ook bekend is om haar visgerechten? Laat u verrassen en proef zoveel mogelijk!

Souk rally

verdwaal en... vind de weg weer terug

Souks nemen een belangrijke plaats in binnen de Marokkaanse cultuur: het is een plek om elkaar te ontmoeten, samen thee te drinken en te onderhandelen over allerhande goederen. U vindt op een actieve manier uw weg door de talloze straatjes, en ontdekt bijvoorbeeld hoe men op traditionele wijze nog wol verft, of welke specerijen u precies nodig heeft voor de perfecte tajine.

We plannen de rally zo, zodat u daarna nog wat langer door de souk kan zwerven op zoek naar souvenirs.

Time for lunch

De lunch valt meestal samen met uw dagactiviteit, bijvoorbeeld tijdens uw rit door het Atlasgebergte. Of wat dacht u van een heerlijke lunch buiten bij het zwembad, of wij zoeken een gezellig restaurant voor u uit. 

Dineren onder de sterrenhemel

in een echte berbertent

Als een echte Berber dineren onder de sterrenhemel... klinkt fantastisch toch? Er wordt speciaal voor u een berbertent opgezet dus u heeft alle tijd voor uw gezelschap. Terwijl u geniet van alle heerlijkheden die u worden voorgeschoteld heeft u alle tijd om de dag door te spreken. Maak deze avond extra speciaal door hier ook te overnachten... (zie het platinumprogramma)

Hammam

Kom helemaal tot rust in een authentieke hammam en voel u als herboren! Wij kunnen dit onderdeel aan het groepsprogramma toevoegen, maar deelnemers kunnen natuurlijk ook op eigen initiatief een hammam bezoeken. 

Golfen

Marrakech is een geliefde bestemming voor golfers uit de hele wereld. De prachtige 'Royal Marrakech' uit 1923 en de nieuwere 'Al Maaden Course' zijn slechts twee van uw opties. Met de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte op de achtergrond laat u vast uw beste golfspel zien! En mocht u nog wat begeleiding nodig hebben: lessen en clinics behoren ook tot de mogelijkheden. 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup