Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Durft ú het los te laten?

Eén van de missies van Anywhere is om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, en u tegelijkertijd zo efficiënt mogelijk te laten werken. Daarom bieden wij u met onze website de mogelijkheid om zelf uw persoonlijke offerte samen te stellen. Op basis van wat u invult, sturen wij u snel een passende offerte toe. Dit scheelt u veel tijd en u weet precies waar u aan toe bent. 

Toch liever maatwerk? Onze kennis en ervaring gaat verder dan de bestemmingen en activiteiten die op de website genoemd worden. Wij spreken graag met u af om uw wensen te bespreken, en na dit kennismakingsgesprek sturen wij u een passende offerte toe. Hierin zetten wij uw wensen en doelstellingen om in een uniek programma boordevol verrassingen. Ludieke teambuildingactiviteiten, memorabele bestemmingen of dat ene mooie hotel. Anywhere regelt het met aandacht en plezier.

Check, check, dubbel check…

Controleren is een van onze keywords, uw incentive kan vooraf niet gerepeteerd worden. Alles moet in één keer goed gaan. Voorafgaand aan de reis maken wij (als u wilt samen met u) een controlereis. Op locatie worden de puntjes op de i gezet en de details van het programma aangescherpt. Het uiteindelijke draaiboek maakt inzichtelijk hoe de reis van uur tot uur gaat verlopen.

Geen kopzorgen…

De voorbereidingen zijn getroffen, het draaiboek is klaar, de reis begint. Ook daarin zijn wij uw partner. Achter de schermen zorgt onze tourleader ervoor dat alles soepel verloopt. U kunt dan niet alleen van het programma genieten, maar bovenal heeft u alle tijd voor uw gezelschap. Details mis je als ze er niet zijn. Laat dit u niet overkomen en kies Anywhere als partner!

Maatwerk
incentive reizen

  • Anywhere heet niet voor niets Anywhere... met een big smile organiseren wij uw Souvenir for Life overal ter wereld. 
  • Op de meeste plekken zijn wij de afgelopen 20 jaar al eens geweest en wij werken wereldwijd uitsluitend met betrouwbare partners. U kunt de organisatie dus met een gerust hart aan ons overdragen. 
  • Om de perfecte incentive te realiseren hebben wij uw input nodig. Geef ons daarom zoveel mogelijk informatie: groepsgrootte (een- of tweepersoonskamers), data/periode, doel van de reis, uw doelgroep (medewerkers, relaties, gaan de partners ook mee?), bestemmingsvoorkeuren en... graag ook een budgetindicatie. Zo werken we efficiënt naar een optimaal resultaat toe.
  • We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan en u een voorstel toe te sturen!

Interesse?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U heeft een reis gezien en wilt meer informatie? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen
Liever telefonisch? Bel dan 020 - 66 123 87