Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Italië Rome

Oude bekende

 • Stap op de achterop de Vespa voor een echt Romeins ritje
 • Workshop pizzabakken en eet hem daarna lekker op!
 • Vaticaanstad - moet je gezien hebben
 • Breng een bezoek aan de catacomben langs de Via Appia
 • Fietstocht door Rome onder leiding van een gids
 • Lunchen op Piazza Navona
Bekijk de video
 

Ontdek 3000 jaar geschiedenis, in een museum of gewoon op straat bij de talloze overblijfselen uit de oudheid. Modern Rome voegt aan deze culturele erfenis het karakter toe van een eigentijdse wereldstad en flink wat ‘dolce vita’ met zijn nachtleven, leuke restaurantjes en gezellige terrassen.

Want, na een dag vol indrukken en belevenissen kunt u zich in Rome uitstekend ontspannen. Begin de avond met een drankje op een terrasje. Daarna genieten van de lokale specialiteiten in een restaurantje. Later op de avond heeft u genoeg energie verzameld om te gaan stappen, bijvoorbeeld in Monte Testaccio. Dans en feest met de Romeinen, tot diep in de nacht; la vita è bella!

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 2u15m
 • Vluchten
  Vluchten
  KLM, Alitalia, Vueling, Ryanair
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-juni & sep-nov
 • Taal
  Taal
  Italiaans
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  Geen

Bike Rome

Op de fiets langs de highlights

Rome is compact maar ook weer groot. Met de fiets gaan we langs de diverse highlights.

Onze suggestie is om bijvoorbeeld na aankomst te lunchen op de Via Appia. Daar staan de fietsen klaar. Ervaar de eeuwenoude weg waarna we het drukkere centrum in rijden. Uiteraard kiezen we een route met zo min mogelijk verkeer. Gegarandeerd een heerlijke manier om in een rustig tempo de stad te ontdekken en van highlight naar highlight te fietsen. Onderweg maken we diverse fotostops. 

PS: we hebben ook E bikes... Rome is immers gebouwd op zeven heuvels.

 

Veni Vidi Vespa

Lekker achterop toeren door de stad!

Achterop bij een Romein ontdek je de stad. Eerst is het even onwennig, want eigenlijk zou je zelf willen rijden. Maar na een paar straatjes voel je dat dit dé manier is om de stad te verkennen. Achterop zie je het namelijk veel en veel beter. Je hoeft niet op het verkeer te letten en kan optimaal genieten van de stad.

Daarnaast komen we met de vespa’s in straatjes waar je met de bus niet kan komen en kunnen we een groter gebied dan met de fiets beslaan. Onderweg maken we natuurlijk een paar stops. De gids geeft dan extra informatie en zo heb je voldoende tijd om foto’s te nemen.

-->

Pantheon, Spaanse Trappen en Trevi Fontein

Deze highlights gaat u zeker zien! Dat is gewoon een must see!

 

Diner

In Rome's finest Restaurants

Wij weten de lekkerste adressen te vinden!

Omdat dit snel kan wijzigen, checken we altijd met onze lokale contacten! Zo bent u er zeker van!

Vaticaanstad

wandeling met gids

Omdat er over Vaticaanstad zoveel te vertellen is, wandelen we hier met een gids. De gebouwen zijn imposant en de geschiedenis rijk, bewogen en boeiend. Dit bezoek mag u niet overslaan als u Rome bezoekt. 

Beklim de koepel van de Sint Pieter

Dit is geen exclusieve rondleiding, maar zeker een bezoekje waard. We stellen voor om het eerste deel met de lift te doen, maar daarna wordt het trappenlopen. Je loopt door de koepel omhoog, langs de ronde muur. Boven word je beloond met een prachtig uitzicht over de stad. 

 

-->

Terrasje pakken?

Tijd voor lunch

Rome Golfcar

In kleine groepjes van 5/6 golfkarretjes in collone rijdend bezoekt u de stad. In de voorste golfkar zit de gids. De andere wagentjes worden door uzelf gereden. Met deze karretjes komt u werkelijk overal. 

We passen het programma uiteraard aan, aan wat we al wel of niet gezien hebben. 

Verrassend Vaticaan

4x anders

Restaurateurs werkplaats
Hier zien we hoe de wereldberoemde tapijten van het Vaticaan worden gerestaureerd. 

Graf van St. Petrus in The Vatican Necropolis
Het graf van St. Petrus kunnen we via een buitenom ingang bezoeken. Het is een gedeelte waar niet iedereen zomaar komt. Toen het graf van Petrus was ontdekt, werd het dé plaats voor de grote Sint Pieterskerk. Tijdens deze wandeling gaan we naar beneden, wandelen langs de opgravingen tot we bij het graf aankomen. (het is smal en minder geschikt voor mensen met claustrofobie).

Mozaïek werkplaats
Op het St. Pieter plein achter de kolommen vinden we de Mozaiek werkplaats. We hebben hier contacten waardoor we hier speciaal voor uw groep een bezoek (alleen in de ochtenden) kunnen inplannen. Nadat je het hier gezien hebt, krijg je nog meer bewondering voor deze Romeinse kunstvorm/ambacht die je in bijna overal (villa’s, termen, baden, paleizen, kerken) terugvindt. 

Begraafplaats / Campo Santo dei Teutonici
Een begraafplaats klinkt nooit zo vrolijk. Hier ligt veel geschiedenis, waar de gids mooie verhalen over kan vertellen. De begraafplaats ligt op grond  gebied van het voormalig Heilige Roomse Rijk.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor deze keuzeopties.

Colosseum

Een must-see

Bij een bezoek aan het Colosseum openen we speciale deuren voor u. Zo gaan we naar de kelders waar de beesten opgesloten waren, naar het derde balkon waar de vrouwen en een kinderen konden zitten. Het is een imposant gebouw met een levendige en indrukwekkende geschiedenis. Op deze manier krijgt u een kijkje in het leven van toen. In films is het niet altijd correct weergegeven, hier hoort u het juiste verhaal!

 

Urban Gaming

Ontdek de stad

Rome Segwaytour

Het is zo makkelijk en zo heerlijk relaxt om met een segway de stad te ontdekken. Eerst voelt het even wiebelig, maar dat heeft u zo onder de knie. 

Lunch Carousel in de binnenstad

In kleine groepjes gaat u op pad door de binnenstad van Rome. Er zijn zoveel leuke tentjes, barretjes, wijnbarretjes. Deze zijn vaak te klein voor grotere groepen en te leuk en vooral TE lekker om over te slaan. In een rustig tempo verkent u de stad en haar culinaire schatten. Eet smakelijk!

Wat echt super lekker is, is wat u op de foto ziet: brood met buratta en verse pesto. Wow, super smullen als ik eraan terugdenk!

 

Pizza Workshop

Bak samen de heerlijkste pizza's!

Workshop Italiaans koken

met wijnproeverij

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup
Close popup