Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Italië Taormina (Sicilië)

Sicilië: waan je in een pastareclame!

 • Quadrijden over landweggetjes
 • Pizza workshop, en daarna lekker opeten!
 • Picknick in een boomgaard
 • River tubing in de Alcantara vallei
 • De stad Taormina verkennen
 • Met een 4x4 de Etna vulkaan op
 • Toer met fiatjes 500 'In de voetsporen van The Godfather'
 

Veel mensen denken bij Sicilië meteen aan witte stranden, pittoreske plaatsjes en spannende films over de Maffia. Maar dit zonnige eiland heeft veel meer voor u in petto. Van een ruig landschap en klassieke cultuur tot de levendige stad Taormina. Op veelzijdig Sicilië raak je nooit uitgekeken!

Soms lijkt het of de tijd stil heeft gestaan. Gaat u het binnenland in dan komt u in kleine, serene dorpjes met de oude mannen en vrouwen kletsend op het plein.

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  ca. 2u45m
 • Vluchten
  Vluchten
  Transavia & Ryanair (rechtstreeks), Alitalia (met overstap)
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-juni, sep-nov
 • Taal
  Taal
  Italiaans
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  Geen

Ontdek het eiland

per Fiat 500

Deze autootjes toveren altijd een lach op de gezichten van de rijders en de omstanders. Rijd door de straatjes, rijd door de bergen, maak stops, maak foto's en voel u even terug in de tijd.

Onderweg zorgen we voor een idyllisch plaatsje voor een picknick onder de bomen. Afhankelijk van de groepsgrootte verdelen we de groep in een ochtend- en middagprogramma en wisselen we na de lunch.

Picknicklunch onder de bomen

Tijdens de Fiat 500 tour stoppen we middenin een sinaasappelboomgaard voor een heerlijke picknick!

Wilt u graag lunchen in een typisch Siciliaans bergdorpje? Scroll dan nog even verder.

Proef en ontdek Catania

wandeling met culinaire stops

We dompelen u meteen onder in Siciliaanse sferen. In Catania wandelt u met een gids langs diverse bezienswaardigheden. En onderweg maken we 'heerlijke' stops. Neem een slokje Selz, de Sicilianen zijn er weg van... en snoep van het gedroogde fruit. Op de vismarkt zorgen we dat er verschillende hapjes klaarstaan (verser kan niet).

Al zeggen we het zelf, deze aangeklede wandeling is geweldig (eten, drinken, bezienswaardigheden). U voelt zich meteen in Italië of nog beter: op Sicilië. 

Etna

Beklim de vulkaan

De Etna heeft een magische aantrekkingskracht. U bent op Sicilië, dus de Etna mag niet ontbreken! We rijden met 4x4 jeeps en onze chauffeurs zorgen voor een 'rocky' offroad ervaring. Natuurlijk stappen we meerdere keren uit: Om een paar mooie foto's te maken, een lavagrot te zien en een stukje de Etna op te wandelen (geen slippers, dan krijgt u last van de lava steentjes :-).

Kijk om u heen, zie de zwarte lava, laat het natuurgeweld op u inwerken en ervaar hoe 'oersterk' Moeder Aarde is. Als de sneeuw op de top gesmolten is, kunnen we ook met Unimogs de vulkaan op. We delen de dag dan net wat anders in, en dat overleggen we natuurlijk met u!

Lunchen op de Etna

Lunchen op de Etna

Diner op een dakterras

Dit is ons favoriete restaurant in Toarmina. Wat dacht u van: een dakterras, prachtig uizicht over de baai, geroezemoes van de mensen in de winkelstraat en een kerkje op de achtergrond.

Lunchen in een bergdorpje

Een waar feestje!

Hier heeft de tijd stil gestaan. Als u arriveert, wordt u verwelkomt door een fanfare, loopt de burgermeester voorop en luncht u op een prachtig punt met een panorama uitzicht op de Etna en de vallei. 

Wat dacht u van deze lunch op dag één; na aankomst rijden we hiernaar toe en wordt men meteen ondergedompeld in de Italiaanse sfeer. 
Of wat dacht u van deze lunch tijdens de Fiat 500 tour. Prachtig!

 

Dineren aan het strand

Hier wilt u toch zitten?! Uitzicht op het water, kaarsjes aan, proost met een glas Prosecco en geniet tijdens het diner van heerlijke wijnen.

En... wat dacht u van een aankomst met kleine bootjes... (optioneel) 

Buffet in tuin met Pizzaworkshop

En uw eigen ijscoman!

In Catania (op weg naar de luchthaven) hebben wij ongelooflijk leuke contacten voor een heerlijk buffet in een idyllische tuin. 

Tijdens het diner kunnen uw gasten zelf hun pizza maken. Wilt u leren hoe u het deeg omhoog moet gooien, vraag de pizzaiolo (eigenlijk hoort dit niet, maar het is natuurlijk wel leuk om te doen!). 

Loopt het diner op z'n einde, dan zorgen wij voor een extra verrassing.Toeterend en fluitend komt de ijscoman binnen... heerlijk een ijsje! (nog beter... zoveel u wilt!).

Boottocht

in het blauwe water langs de kustlijn

Godfather Evening

'Leave the gun, take the cannoli'

Dit prachtige huis is gebruikt in de film. We toveren het om tot een diner setting. Bedenk hoe mooi dit binnen uw programma past. 

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup