Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen
Reisdetails
Vergelijk de prijs Neem contact op

Litouwen Vilnius

Hip, stoer en culinair

 • City Tour met vintage Lada's (met chauffeur)
 • Zelf in een echte tank rijden!
 • Indrukwekkend bezoek aan het Museum of Occupations and Freedom Fights in voormalig KGB hoofdkwartier
 • Bestuur zelf een heuse graafmachine
 • Vilnius heeft een schitterend opgeknapte binnenstad
 • Lunch in het ronddraaiende restaurant in de iconische TV toren
 • GPS jeep tour door de bossen (zelf rijden)
 • Curling workshop
 • In Vilnius kunt u nog voor een redelijke prijs zeer culinair eten
 

Ranking

 • Strandmogelijkheid
  Strandmogelijkheid
 • Natuur
  Natuur
 • Cultuur
  Cultuur
 • Culinair
  Culinair
 • Nightlife
  Nightlife
 • Shopping
  Shopping

Facts & figures

 • Vliegtijd
  Vliegtijd
  2u20m
 • Vluchten
  Vluchten
  Air Baltic
 • Beste periode
  Beste periode
  mrt-juni, sep-okt
 • Taal
  Taal
  Litouws, Engels, Duits
 • Valuta
  Valuta
  Euro
 • Tijdverschil
  Tijdverschil
  +1uur

Lada City Tour

Laat u rondrijden door de stad en bezoek de highlights!

Met meerdere Lada's rijdt u in colonne door de stad met een chauffeur. Een gids reist mee en vertelt u bij de diverse stops onderweg van alles over de stad. Ook de indrukwekkende geschiedenis komt aan bod.

Onderweg kunt u een stop maken bij het Museum of Occupations and Freedom Fights in een voormalig hoofdkwartier van de KGB. We kunnen de tour laten eindigen bij de TV toren waar u hoog boven de stad kunt lunchen in het ronddraaiende restaurant.

Zelf tank rijden!

Neem plaats voorin en na een korte uitleg rijd je 1 of 2 rondes met een tank. Je wordt via een koptelefoon begeleid door een instructeur die achter je op de tank zit. Hij vertelt je steeds of je harder aan een hendel moet trekken of meer of minder gas moet geven. Iedereen kan het!!

Je wisselt af met 3 of 4 andere deelnemers. Als de een rijdt, zitten de anderen in de tank, ook een indrukwekkende ervaring op zich! Beeld je eens in hoe dit moet zijn als het om echte situatie gaat... Gelukkig kun je er nu ook voor kiezen om in de tank te gaan staan en mee te kijken hoe je collega's rijden.

Een graafmachine besturen

Neem plaats in de cabine van een echte graafmachine! De instructeur legt je uit hoe je alles kunt bedienen. Het lijkt alsof je best veel moet onthouden, maar gelukkig is er tijdens het rijden contact met de instructeur die buiten staat via de portofoon die in de cabine ligt. Hij zegt wat je moet doen en als jij het vraagt, vertelt hij welke handel je moet gebruiken.

Je gaat een stukje rijden, ronddraaien om de as, een gat graven en weer dichtmaken en als de tijd en het budget het toelaat, kun je ook voor de optie kiezen om een auto op te tillen en te plaatsen op 4 vaten.

Workshop Curling

Weer eens wat anders!

Trek gemakkelijke kleding en warme schoenen aan. Je krijgt eerst uitleg hoe je moet 'glijden' met de stenen en later met de bezem. Je krijgt gelijk respect voor deze sport, want het is niet zo makkelijk als het lijkt!

Na de nodige hilariteit is het tijd voor het serieuze werk. Tijdens de speluitleg blijkt dat er heel wat tactiek bij komt kijken. Het heeft veel weg van petanque of jeu de boules.

Nu is het nog te moeilijk om de lange baan en bezems te gebruiken, daarom wordt het spel over een korte afstand gespeeld. Dit maakt het wel veel leuker, omdat je ook echt een spel kunt spelen en niet bezig hoeft te zijn met de techniek van het glijden.

GPS Jeep Rally door de bossen

U mag zelf achter het stuur

Onder begeleiding van een professionele instructeur gaan de deelnemers verdeeld in groepen over meerdere jeeps zoveel mogelijk checkpoints opzoeken met behulp van GPS. De jeep die uiteindelijk de meeste checkpoints heeft gevonden binnen een bepaalde tijd, heeft gewonnen.

Onderweg komt u de nodige uitdagingen tegen: heuvels en dalen, plassen water, zand en modder. Gelukkig kennen de bossen rondom Vilnius ook veel rechte wegen, waar u behoorlijk vaart kunt maken...

Schieten

Professionele begeleiding en uitrusting

Toch iets wat velen wel een keer gedaan willen hebben... Op een terrein waar veiligheid boven alles gaat, kunt u afhankelijk van het budget en de wens met verschillende soorten geweren en pistolen schieten.

Heel goed te combineren met het tankrijden.

Al overtuigd!? Nog te overtuigen?

Zit u in een feestcommissie, heeft u straks een gesprek met uw manager/directie of bent u alvast aan het inventariseren wat er zoal aangeboden wordt? Bekijk dan ook deze handige tools:

Vergelijk deze reis
In één oogopslag ziet u de verschillen tussen het Gold-, Diamond- en Platinumprogramma.

Print reisdetails
Per mail ontvangt u direct de samenvatting van het programma in PDF.

Download uw PDF
Per mail ontvangt u direct de PDF van de gekozen reis. Omdat de site voor ú en niet voor onze concurrenten is, vragen wij uw e-mailadres.

Maatwerkreis aanvragen
Hebben wij u kunnen inspireren? Maar wenst u het net even anders? Wij geven u vrijblijvend advies en sparren graag over welke bestemming bij uw gezelschap past. Immers: ‘We go Anywhere’.

Contact
Bel of mail. We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan.

Delivering your Souvenir for Life is onze passie!

Bekijk de prijs
Gratis offerte
Vragen? Bel dan 020 66 123 87

Download & print de reisdetails

Wilt u de reis achteraf bekijken? Laat uw naam en e-mailadres achter waarna wij u de reis per e-mail als persoonlijke bestand in PDF formaat toesturen.

U ontvangt snel uw persoonlijke brochure in uw mailbox.

 

Er is iest mis gegaan met uw aanvraag, probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

 • Laden
Close popup