Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Referentie

Barbara Versteeg

Dit zal ik nooit meer vergeten, sterker nog: Misschien ga ik nóg wel een keer!

Barbara Versteeg - Voorzitter van een Stichting referenties/duiken_ibiza.jpg

Mijn souvenir for life:

Barbara Versteeg

Sales manager

Op mijn twaalfde namen mijn ouders mij mee voor een eerste snorkelervaring op Bermuda. Ik was heel bang voor vissen en dus ook bang om in zee te zwemmen. Op het moment dat we van de boot af gingen, werd er een heleboel brood in het water gegooid en zaten er gelijk heel erg veel drukke, happende vissen om ons heen. Ik ben er gelijk weer uitgegaan en durfde niet meer terug.

Zwemmen in zee durf ik inmiddels wel, maar ik vind het zwembad prettiger. Op mijn twintigste heb ik een eerste duikles genomen in een zwembad en na 5 minuten vloog ik naar de oppervlakte, snakkend naar adem, dit was niets voor mij….

Afgelopen jaar, ik ben nu 39, heb ik voor het eerst weer gesnorkeld bij Key West, ik moest niet laten zien dat ik bang was, want de kinderen waren erbij. Ik heb genoten, want ik wás ook echt niet meer bang! Ik heb bijna een uur midden op zee bij een koraalrif gesnorkeld!

Twee weken later ging ik op incentivereis met het bedrijf en konden we een eerste duik doen, maar dit keer in zee, vanaf het strand tot ongeveer vier meter diep. Leek me eerst eng, maar het was juist super, omdat je gelijk vissen, planten en andere dieren ziet in plaats van een saaie zwembadbodem. Ik was ook bang dat ik weer zou snakken naar adem, maar de begeleiding was dit keer heel goed en ik was er misschien ook meer klaar voor: Ik ben een half uur zonder problemen onder water geweest en heb zélfs de vissen gevoerd!!

Ik ben stiekem best trots op mezelf! Dit zal ik nooit meer vergeten, sterker nog: Misschien ga ik nóg wel een keer!

Terug