Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Incentivebureau?

Waarom een incentivebureau?

Anywhere, Events and Incentive Travel is een gespecialiseerd incentivebureau. Wij hebben jarenlange ervaring. Wij verzorgen uw jubileumreis, teambuildingevenement, bedrijfsuitje, relatie-evenement of motivatiereis van A tot Z. U kunt ons zien als een chefkok die de ingrediënten zo mixt, dat het eindresultaat een gerecht is van sterrenniveau. 

Waarom een incentivereis?

Een incentivereis is een beloning voor de getoonde inzet. Uiteraard kunt u voor een geldbonus kiezen… de ervaring leert echter dat men die toch vrij snel vergeet. Een reis blijft jaren in de herinnering voortleven. Tijdens menig verjaardagsfeestje zal uw bedrijf in een positief daglicht staan.

Samen reizen, gezamenlijk iets beleven… dat leidt tot hechtere teams, loyale klanten, loyale medewerkers en een werksfeer waarbinnen men actief kennis en ervaringen met elkaar deelt. En dit alles leidt tot hogere omzetten.

Een incentive kan natuurlijk ook andere aanleidingen hebben, bijvoorbeeld de viering van een bedrijfsjubileum of het samenbrengen van relaties uit verschillende steden/landen. Voor de organisatie van uw Souvenir for Life maakt dit weinig verschil, maar uiteraard kunnen wij uw persoonlijke doelstelling integreren in uw reis. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neemt u de partners mee tijdens de incentivereis?

Uiteraard is de keuze aan u. De partners vormen vaak het veilige thuisfront. Ze werken bij veel bedrijven indirect mee aan de omzet. U kunt de partners, door hen mee te nemen, bedanken voor hun inzet en support in tijden van overwerken en drukte op kantoor.

Een bijkomstig voordeel is dat de deelnemers elkaars partners kunnen leren kennen. Dit versterkt de onderlinge banden.

Een incentivereis kan ik zelf ook wel regelen?

Natuurlijk kunt u op internet veel vinden… echter, wij hebben betrouwbare contacten in binnen- en buitenland. Dit is erg belangrijk, want u wilt uiteraard dat de reis in één keer goed gaat. Door onze kennis van de diverse bestemmingen en omdat wij vaker met het bijltje hebben gehakt, weten wij waar de valkuilen liggen. Wij maken een draaiboek waarin wij rekening houden met diverse kleine details. Tijdens onze reizen lopen de programmaonderdelen naadloos in elkaar over… hierover is door ons uitvoerig nagedacht.

Het valt de deelnemers pas op dat de details ontbreken, als ze er niet zijn. De puntjes op de i maken het verschil tussen een gewone reis en een onvergetelijke incentive.

Wenst u het toch zelf te organiseren? Bedenk dan dat er intern ook kosten aan verbonden zijn, er zal bijvoorbeeld iemand vrijgehouden moeten worden om alles uit te zoeken en te regelen.  De ervaring leert dat hier altijd veel meer tijd in gaat zitten dan gedacht.

Is een incentive duur?

Het is zo duur als u het zelf wenst te maken. De sky is the limit, maar we kunnen uiteraard ook een leuke incentive net over de grens verzorgen. Op onze website houden wij rekening met uw budget door verschillende programma's (Gold, Diamond en Platinum) aan te bieden. Wij nodigen u graag uit om te kijken wat het beste bij uw wensen en budget past.

Anywhere ★★★★★ Uw jubileumreis, incentive reis, zakelijke groepsreis

Reizen, samen iets beleven… dat leidt tot hechtere teams, loyale klanten, loyale medewerkers en een werksfeer waarbinnen men actief kennis en ervaringen met elkaar deelt. En dit alles leidt tot hogere omzetten.

Ons verhaal

Interesse?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U heeft een reis gezien en wilt meer informatie? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen
Liever telefonisch? Bel dan 020 - 66 123 87

De pijlers van Anywhere

  • Reizen is brain food
  • Reizen inspireert
  • Reizen verbindt