Uw incentive, jubileumreis, congres, symposium
Vragen? Bel dan 020 - 66 123 87 Offerte aanvragen

Waarom Anywhere?

Zijn wij een match?

Natuurlijk zijn wij creatief, efficiënt, zorgvuldig etc. Dit zijn kreten die u vast meer hoort (boring…). Lees verder en leer ons goed kennen.

Waar het ons om gaat, is dat u weet wie wij zijn en dat we 'klikken'. Wij willen niet alleen met onze leveranciers een team vormen maar ook met u! Check onze normen en waarden.

Zijn wij een match?!

Smile

We walk the extra mile for your big smile with a big smile. 
Resultaat geldt. Soms moeten we hiervoor rennen en vliegen, soms moeten we bij een leverancier net wat krachtigere taal gebruiken… u zult dit niet merken. We do it with a smile! Want het resultaat geldt: na afloop van de incentive staan uw genodigden op de luchthaven met een smile van oor tot oor. Zij nemen hun Souvenir for Life mee. 

Steengoed

We zeggen op kantoor ook wel retegoed.
We willen het allerbeste resultaat; met minder nemen wij geen genoegen. Er is geen repetitie en wij werken daarom zo zorgvuldig mogelijk.

Raak

Wij schieten graag raak, dus niet met hagel.
Voor ons maatwerkprogramma willen we daarom van alles van u weten. En met onze site geven wij u de mogelijkheid om zelf te kijken welk programma bij u past.

Mensen ‘raken’ met beleving en herinneringen heeft uiteindelijk een veel grotere waarde dan een geldbonus waar men eenmalig een koelkast voor koopt.

Twintig jaar later tovert deze Souvenir for Life nog steeds een big smile op hun gezicht
(dat hebben we een koelkast nog nooit zien doen…).

Go big or go home

Deze kernwaarde is een kijkje in onze keuken. Wij hebben ambitie, onze partners hebben ambitie. We spelen in de Champions League, wij beschouwen onszelf als chef-kok en niet als leerling-kok.

En nog even zakelijk

Wat niet vaak onder de aandacht komt is de aansprakelijkheidsverzekering.
Stel dat er tijdens de reis iets gebeurt waarbij u als bedrijf en uiteindelijk Anywhere aansprakelijk kan worden gesteld, dan beschikken wij als een van de weinige ondernemingen in onze branche over een aansprakelijkheidsverzekering. Deze hebben wij bij de AON afgesloten. We hebben er gelukkig nog nooit gebruik van hoeven te maken en… dat houden we natuurlijk graag zo, net als met iedere verzekering. Meer over verzekeringen

Wat kunt u nog meer van ons verwachten:

 • Een gedetailleerde, slagvaardige en persoonlijke werkwijze
 • Begeleiding en ondersteuning ter plaatse
 • Het verzorgen van cadeautjes voor, tijdens of na de reis
 • 24/7 bereikbaar tijdens uw programma
 • Het assisteren bij visumaanvragen
 • Het eventueel verzorgen van de incasso’s tijdens congressen

Interesse?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U heeft een reis gezien en wilt meer informatie? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen
Liever telefonisch? Bel dan 020 - 66 123 87

De pijlers van Anywhere

 • Reizen is brain food
 • Reizen inspireert
 • Reizen verbindt

Reis versus Geldbonus

 • Mensen 'raken' met beleving en herinneringen heeft uiteindelijk een veel grotere waarde dan een geldbonus waar men eenmalig een koelkast voor koopt.
 • Twintig jaar later tovert deze 'Souvenir for Life' nog steeds een big smile op hun gezicht (dat hebben we een koelkast nog nooit zien doen...).