top of page

KLANTEN OVER ONS

Rentokil referentie.png

"De herinneringen aan de reizen zijn onuitwisbaar..." 

Arno Sybrandy

Sales Director Rentokil

Beste Sandra,

Van harte gefeliciteerd met het 20-jarig porseleinen jubileum van jouw Anywhere. Ik kijk terug op 11 jaar fantastische en onvergetelijke incentives. Keer op keer zet jij je met volle overgave en ontembare enthousiasme in om iedereen het naar de zin te maken. De herinneringen aan de reizen zijn onuitwisbaar... DON'T STOP Until...!

PVH Necarex review.png

"Hier kunnen we nog jaaaaren op teren...."

Yvonne van der Meulen

Office Manager Plate en van Heusde BV & Necarex BV

Beste Sandra,

Wat heb je toch een werkelijk SCHITTERENDE film gemaakt van onze geweldige Jubileum-reis naar IJSLAND!! Hartelijk dank daarvoor, dat had ik zelf echt niet beter gekund.

En bedankt ook voor al jouw prachtige foto's. Wij hebben het op de zaak en ook thuis nog dagelijks over deze geweldige reis, waar jij Sandra, keurig alles tot in detail hebt geregeld en verzorgd, dank dank dank!!!

Hier kunnen we nog jaaaaren op teren....

Nafinco referentie.png

"De hele reis naar Ibiza was een 'once in a lifetime experience'"

Marijse

Office Manager Nafinco

Mede door Sandra was onze klantenreis een succes.

De hele reis naar Ibiza was een 'once in a lifetime experience': De bijzondere tour met de Mehari’s, de spectaculaire trip met luxe jachten naar Formentera; en alles tot in de puntjes verzorgd!

Kortom, zoals altijd bij Anywhere Travels. 

MHN website.jpg

"Voor ons geen ander bureau meer!"

Remco van Vulpen

Finance Manager Moët Hennessy Nederland

Wij werken al jaren met veel plezier samen met Anywhere. Ze weten precies wat onze wensen zijn en je kunt het zo gek niet bedenken of ze regelen het. Tijdens de reis valt altijd op dat alles goed is voorbereid en zo kunnen wij ontspannen genieten van het programma. Voor ons geen ander bureau meer!

MCX review.png

"Jullie manier van werken, de onverwachte attenties, de flexibiliteit en niet aflatende betrokkenheid hebben mij een ontspannen organisatietijd gegeven."

Lauretta Wesselo

Office Manager MCX Administration Services BV

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het enthousiasme in het voorbereidingstraject. We hebben begin dit jaar toch even behoorlijk wat dip-momenten gehad, toen ons volledig uitgewerkte programma intern werd afgekeurd. Zelfs toen bleef je meedenkend en ging je even vrolijk verder met het bedenken van alternatieve bestemmingen waar we meer in de MCX-lijn het programma konden invullen.

 

Je hebt met Lissabon helemaal raak geschoten! Jullie manier van werken, de onverwachte attenties, de flexibiliteit en niet aflatende betrokkenheid hebben mij een ontspannen organisatietijd gegeven. We gaan ons dus op korte termijn op het volgende MCX weekend storten. Ik verheug me op het nieuwe samenwerkingstraject !!!!

Repair Care_edited.png

"Ze wist ons meteen te overtuigen met haar ideeën en vooral haar gevoel voor detail."

Jos van den Berg

Algemeen Directeur Repair Care

Dit jaar vierden we ons 30 jarig bestaan met alle collega’s en partners tijdens een bijzonder mooie reis naar IJsland. Ja, dat is een hele investering! Maar een welverdiend cadeau voor ons allemaal. Vanaf het begin is Anywhere, Sandra en haar team, daar nauw bij betrokken geweest. Ze wist ons meteen te overtuigen met haar ideeën en vooral haar gevoel voor detail. Het was tot in de puntjes verzorgd. Niets of althans niets wat zichtbaar was, is verkeerd gegaan. We hebben er elke minuut van genoten. En mocht er weer zo’n mooie reis op stapel staan…..dan bellen we Anywhere!

KRK website.png

"Wij hadden werkelijk nergens omkijken naar!"

Robert de Joode

Kuijs Reinder Kakes

Wij hebben 2 topdagen in Hamburg gehad! Het gezelschap was leuk en de organisatie was top. Dit werd van meerdere kanten bevestigd. Anywhere heeft ons super begeleid en ervoor gezorgd dat wij werkelijk nergens omkijken naar hadden. Veel dank en vast tot in de toekomst! 

GT Bunck website.png

"De reis is een hele investering, maar het verdient zich dubbel en dwars terug!"

Gert Vermeulen

GT Bunck

Om onze collega’s te bedanken voor hun inzet, gaan wij eens in de zoveel tijd met elkaar op reis. We hebben een budget in gedachte en bellen Anywhere. Inmiddels kennen zij ons al goed en weten ze dat we een gevarieerde groep mensen zijn. Na 10 minuten zit ik bomvol ideeën. De ene nog beter dan de andere. En al pratend en filterend komt er een bestemming uitrollen. De zwaarte in onze keuze ligt niet zo zeer op de bestemming, maar vooral op wat we er kunnen doen. We zetten ons team in een andere omgeving en halen ze uit hun comfortzone. Zo ontstaan er andere gesprekken, verbeteren de relaties en praat je opeens met een andere afdeling. Op kantoor werkt dit nog heel lang door. De grappen van tijdens de reis komen op de gekste momenten weer naar boven. De collega’s die elkaar niet zo goed kenden, wisselen hun ervaringen uit. Dit zorgt voor een super werksfeer, een laag verloop en dus hogere omzetten.

De reis is een hele investering, maar het verdient zich dubbel en dwars terug. 

Proud website.jpg

"Sandra bedankt! Als we weer op reis gaan, zullen we Anywhere zéker vragen deze voor ons te organiseren."

Mick de Reuver

Business Unit Director Proud Design

Wij zijn met ons bureau in november naar Valencia geweest. We zijn designers, dus Valencia sprak ons erg aan vanwege de combinatie met de oude stad en het moderne ‘City of Arts & Sciences’. Dat bleek een goede keuze. Anywhere had voor ons een super programma gemaakt, goed voor de teambuilding èn inspiratie: zo hebben we Segway gereden door de oude stad, storechecks gedaan, op een catamaran van de zonsondergang genoten, van ingrediënten van de versmarkt samen Paëlla gekookt en natuurlijk ook gezellig genoten van het uitgaansleven!

Alles was heel goed georganiseerd! Wij hadden ervoor gekozen om geen tourleader mee te nemen op reis. We kregen een uitgebreid en duidelijk draaiboek mee en alles is feilloos verlopen.

Sandra bedankt! Als we weer op reis gaan, zullen we Anywhere zéker vragen deze voor ons te organiseren.

CWS referentie.png

"Anywhere is een bureau dat meedenkt, proactief suggesties doet waar je zelf niet aan denkt."

Sina Dragtsma

CWS

Ik heb al een aantal reizen met Sandra samen gedaan en ik ervaar elke keer weer een hele prettige samenwerking.

Anywhere is een bureau dat meedenkt, proactief suggesties doet waar je zelf niet aan denkt (ook al denk je zelf dat je het allemaal al heel goed weet ….) en ze zijn uiterst flexibel.

Ik kan nog wel meer zaken noemen waarover ik zeer tevreden ben met Sandra en haar incentivebureau. Je kunt bij haar ook terecht voor de organisatie van kleinere uitstapjes in Nederland. Anywhere maakt er een uitstekend programma van.

Met andere woorden; met Anywhere zit je in goede handen!!

bottom of page