Sandra Bron Anywhere

dit is ANYWHERE

  • Op maat gemaakte offertes met duidelijke vermelding wat in- en exclusief is. 

  • Geen verrassingen achteraf, want daar houden wij zelf ook niet van.

  • Wij ontzorgen. 

  • Wij willen klikken – met u en onze leveranciers

  • ​Eén contactpersoon van offerte tot mee op reis.

  • 24-uurs bereikbaarheid.

  • Betrouwbaar? Anywhere bestaat sinds 1998 en daarnaast hebben we al meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van zeer geslaagde reizen.

  • Afspraak buiten kantoortijd mogelijk.

  • WAARSCHUWING: Door ons georganiseerde reizen bevatten belevenissen die mensen zelf op vakantie niet gauw ondernemen: Dat is het 'WOW-effect' waar deelnemers het jaren later nóg over hebben...

  • Alle bestemmingen mogelijk: WE GO ANYWHERE!

Samen reizen, gezamenlijk iets beleven… dat leidt tot hechtere teams, loyale klanten, loyale medewerkers en een werksfeer waarbinnen men actief kennis en ervaringen met elkaar deelt. En dit alles leidt tot hogere omzetten.

Neem geen risico, werk samen met Anywhere, uw professionele partner!

mijn

drijfveer

"Anywhere is ontstaan vanuit iets dat altijd al in mij heeft gezeten. Dit begon al vroeg, want op school was ik al degene die van alles organiseerde en waarvan men zei: “Oh, maar als Sandra het regelt, dan zit het wel goed.” 

 

Regelen en organiseren kan in veel beroepen. Door mijn nieuwsgierigheid en reislust heb ik gekozen voor het toerisme. Niet omdat dit een moneymaker is, nee… ik ben gestart met Anywhere omdat ik mijn reisbelevenissen wil delen met anderen.

 

Als ik onder de indruk ben van bijvoorbeeld een tocht met sneeuwscooters door de besneeuwde bossen van Lapland, dan wil ik die ervaring delen; dan wil ik dat iedereen dat een keer kan beleven. Als mijn droom is uitgekomen om onder de sterren in de woestijn te slapen, dan ik raad ik iedere groep aan om dit in hun programma op te nemen.

 

In 1998 ben ik met Anywhere gestart en met trots kan ik zeggen dat vele terugkerende klanten een bewijs zijn van mijn professionaliteit.”

 

Sandra Bron, directeur/eigenaar

Hoe werkt Anywhere

In gesprek met u
In gesprek met u

Na een telefoongesprek, afspraak of e-mailverkeer, waarin u uw wensen vertelt en wij u gerichte vragen stellen, maken wij een offerte op maat en nemen vluchten, hotels en programmaonderdelen vrijblijvend in optie.

press to zoom
Reserveren
Reserveren

U maakt uw keuze uit de voorgestelde vluchten, hotels en programmaonderdelen en als alles helemaal naar uw wens is en u uw akkoord heeft gegeven, gaan wij alles voor u reserveren.

press to zoom
Draaiboek
Draaiboek

Na uw akkoord, schieten wij gelijk in de 'draaiboek modus': U ontvangt van ons steeds nieuwe versies en wij geven daarin duidelijk aan waar uw input/keuzes gewenst zijn. Heel overzichtelijk! Zo komen we uiteindelijk tot een definitieve versie die u meekrijgt op reis als u zonder reisbegeleiding reist.

press to zoom
Op voorreis
Op voorreis

Vaak maken we een korte voorreis met u, zodat u de verschillende restaurants en hotels kunt bekijken en beoordelen. Nóg een voordeel: We leren elkaar beter kennen en weten zo precies hoe we uw reis perfect kunnen maken!

press to zoom
Travel kit
Travel kit

Indien gewenst, sturen wij u onze persoonlijk gevulde Anywhere Travel Kits toe. Leg deze op de bureaus van de deelnemers en laat de buzz beginnen. Houdt u de bestemming geheim voor de deelnemers? Wij doen graag met u mee en verzinnen geintjes om de buzz op gang te brengen.

press to zoom
Reisbegeleiding
Reisbegeleiding

Meestal kiezen klanten ervoor dat we meegaan als begeleiding. Dan kunt u als organisatie ook onbezorgd op reis. Wij zorgen achter de schermen dat alles meer dan goed geregeld wordt!

press to zoom